Meteoroloji uyardı! Bu bölgeler için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Meteoroloji uyardı! Bu bölgeler için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji'den gelen uyarıda yurdun bazı kesimlerinde gece saatlerinden itibaren kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, bu gece saatlerinden itibaren Adana'nın doğusundan başlayarak Osmaniye ile Hatay'ın batı ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli yağışlar bekleniyor. Aynı zamanda Mardin, Siirt, Şırnak ve Hakkari'nin güney kesimleri ile yarın sabah saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Van'ın kuzey bölgelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar yaşanması öngörülüyor.

nisan-2024-meto-b.jpg

Diğer yandan Edirne ve Kırklareli çevrelerinde ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde yağışlar yarın öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek. Batı Akdeniz'in batı kesimlerinde ise rüzgarın cuma günü öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden eserek etkili olması bekleniyor.

Ayrıca, Antalya Körfezi'nde cumartesi öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtına, cumartesi akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar