Necati Şaşmaz ile Kurtlar vadisi dizisinde oynamıştı! Sharon Stone'den yıllar sonra gelen bomba itiraf

Necati Şaşmaz ile Kurtlar vadisi dizisinde oynamıştı!  Sharon Stone'den yıllar sonra gelen bomba itiraf
Ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone, TRT World'de katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Programda duygusal anlar yaşayan Stone, efsane dizi Kurtlar Vadisi'nin setindeki deneyimlerini ilk kez anlattı.

Dizinin Los Angeles çekimlerinde yer alan başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ile birlikte kamera karşısına geçen Stone ve ünlü aktör Andy Garcia, setin lüks atmosferinden etkilendiklerini dil sorunuyla karşılaştıklarını dile getirdi.

Stone, set ekibinin çoğunun Türkçe konuştuğunu ve kendilerinin ise İngilizce ile iletişim kurduklarını belirtti. Bu durumun sahne çekimlerinde anlaşmayı zorlaştırdığını ve ne yapmaları gerektiği konusunda kafa karışıklığı yaşadıklarını aktardı.

640xauto-002.webp

YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ

Stone, "Bize gerçekten çok iyi bir ücret ödendiği halde, sette yaşadığımız deneyim çok karmaşıktı. Andy ve ben geldik, ama dil bariyeriyle karşılaştık. Sahnedeki yönergeleri anlamakta zorlandık ve tamamen kaybolmuştuk. Gördüğüm en lüks set ve muhteşem kostümler olmasına rağmen, dil sorunu nedeniyle ne yaptığımızı anlamıyorduk" dedi.

kurrkat-necati-shon-2.jpg

SHARON STONE KİMDİR

Miss Pennsylvania tacını takmasının ardından modellik ve reklam oyunculuğu yapmaya başlayan Stone, kariyerine odaklanmak için üniversiteden ayrıldı ve New Jersey'e taşındı. Burger King, Maybelline gibi markaların televizyon reklamlarında boy gösteren ünlü oyuncu, Ford Modellik Ajansı'na katılarak modellik kariyerini geliştirdi.

Stone'un şöhretini artıran yapım ise Arnold Schwarzenegger ile başrolü paylaştığı bilimkurgu filmi Total Recall oldu. Filmdeki performansıyla övgü toplayan Stone, daha sonra Playboy dergisine poz verdi.

1992'de vizyona giren ve tartışmalara yol açan Basic Instinct (Temel İçgüdü) filmi, Stone'a hem övgü hem de eleştiri getirdi. Stone'un canlandırdığı Catherine Tramell karakteri, filmdeki çıplaklık ve seks sahneleriyle dikkat çekti.

Sinema dışında The Practice ve Law & Order gibi televizyon dizilerinde de rol alan Stone, 2004 yılında Türk dizisi Kurtlar Vadisi'nde de konuk oyuncu olarak yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar