Gazze'de korkunç katliam... Bir okulda elleri ve gözleri bağlı 30 öğrencinin cesedi bulundu

Gazze'de korkunç katliam... Bir okulda elleri ve gözleri bağlı 30 öğrencinin cesedi bulundu
İsrail ile Gazze arasında 7 Ekim'den bu yana devam eden savaş, binlerce insanın ölümüne neden oldu. Filistin Esirler Cemiyeti (PPS), Gazze’de bir okulda elleri ve gözleri bağlı 30 Filistinlinin cesedine ılaştı...

İsrail ile Gazze arasında 7 Ekim'den bu yana devam eden çatışmalar, binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Filistin Esirler Cemiyeti (PPS), Gazze'de bir okulda elleri ve gözleri bağlı olarak bulunan 30 Filistinlinin cesedine ulaştı.

İsrail ile Gazze arasındaki çatışmaların şiddeti her geçen dakika artarken, Filistin Esirler Cemiyeti (PPS) tarafından yapılan açıklama, bölgedeki vahşetin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Beit Lahia kentinin kuzeyinde bulunan bir okulda, İsrail güçleri tarafından kuşatılmış olan 30 Filistinlinin cesedinin bulunduğu duyuruldu.

-002.jpg

30 CESETİN ÜZERİNDE...

Açıklamada, bu Filistinlilerin elleri ve gözleri bağlı olduğu belirtilirken, üstelik cesetlerin üzerinde kıyafetlerinin olmadığı da ifade edildi.

Gazze Şeridi'nde devam eden saldırılarının 117 gündür sürdüğü hatırlatılan açıklamada, İsrail'in sahada gerçekleştirdiği infaz ve kaçırma eylemlerinin artarak devam ettiği vurgulandı. Bu olaylar, bölgede yaşanan insani dramın boyutlarını bir kez daha gözler önüne seriyor ve uluslararası toplumun bu acımasızlığa karşı bir an önce harekete geçmesini zorunlu kılıyor.

05.jpg

ÇAĞRILAR KARŞILIKSIZ KALIYOR!

İsrail ile Filistin arasındaki çatışmaların sona erdirilmesi ve bölgedeki barışın sağlanması için uluslararası toplumun daha fazla çaba sarf etmesi gerektiği belirtilirken, Filistin halkına yönelik işlenen bu insanlık suçlarının sorumlularının hesap vermesi çağrısı yapılıyor. Ancak, bu çağrılara rağmen, çatışmaların devam etmesi ve masum insanların yaşamını yitirmesi, bölgede barış ve istikrarın sağlanması için atılması gereken adımları bir kez daha gözler önüne seriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar