Sancaktepe’de AKP seçimi kaybedince belediyenin iftar çadırı açılmadı

Sancaktepe’de AKP seçimi kaybedince belediyenin iftar çadırı açılmadı
Sancaktepe Belediyesi AKP adayı eski belediye başkanı Şeyma Döğücü seçimi kazanamadı. Seçimlerin ertesi günün belediyenin Ramazan boyunca iftar veren çadırı açılmadı.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından, CHP adayı Alper Yeğin'in yüzde 50'nin üzerinde oy alarak belediye başkanlığını kazanmasıyla birlikte, ilginç bir gelişme yaşandı.

Medyascope'nin haberine göre AKP'nin eski belediye başkanı Şeyma Döğücü döneminde kurulan iftar çadırı, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından 1 Nisan Pazartesi akşamı beklenmedik bir şekilde kapalı kaldı.

cadir.jpg

Sancaktepe Belediyesi yetkilileri, çadırın kapatılmasının seçim sonucuna bağlı olmadığını belirtti. Bir yetkili, çalışanların seçim sürecinde sandık görevlerinde bulunduğunu ve dinlenmeleri için bir ara verildiğini, çadırın ise yarın tekrar hizmete açılacağını açıkladı.

Ancak, çadırın kapatılması çevrede şaşkınlık ve tepkilere neden oldu. Özellikle, çadırın açılmamasıyla ilgili bir vatandaş, "Şeyma Hanım galiba sadece seçim için çadırı açtı. Oylar bitti, çadır gitti. Dükkanı kapatıp gitmiş. Her gelen hayal kırıklığına uğrayıp gidiyor, sadece seçime kadarmış" şeklinde tepkisini dile getirdi.

İftar çadırının her gün Ramazan boyunca hizmet verdiği belirtilirken, bugün kapalı olmasıyla gelen ziyaretçilerin büyük bir hayal kırıklığına uğradığı ifade edildi. Özellikle, çadırın AKP'li eski belediye başkanı Şeyma Döğücü'nün fotoğraflarıyla süslü olması, tepkilerin daha da artmasına neden oldu.

Seçim sonrası yaşanan bu olay, ilçe sakinleri arasında tartışmalara ve endişelere yol açarken, çadırın kapatılmasının gerçek nedeni hakkında net bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar