"Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi" iddiaları ile ilgili soruşturma başlatıldı

"Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi" iddiaları ile ilgili soruşturma başlatıldı
İstanbul'un Sancaktepe ilçesindeki belediye binasındaki 'jakuzi' iddialarıyla ilgili olarak İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı resen soruşturma başlattı.

Sosyal medyada Sancaktepe Belediyesi binasının başkanlık katında jakuzi, çok sayıda dinlenme odası ve yemek odası bulunduğu iddialarıyla ilgili gündeme gelen konu, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın dikkatini çekti.

Cumhuriyet'in haberine göre, Başsavcılık, inceleme başlattı. Savcılığın yaptığı incelemeler sonucunda, Sancaktepe Belediyesi binasının başkanlık katının 6 bin metrekare olduğu ve bu alanda jakuzi, çok sayıda dinlenme odası ve yemek odası bulunduğu iddialarına ilişkin resen soruşturma başlatıldı. Bu adım, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 217/A maddesi uyarınca gerçekleştirildi.

Konu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, AKP'nin yönettiği Sancaktepe Belediyesi'nin lüks içinde olduğu yönündeki açıklamalarıyla gündeme geldi. X platformunda birçok kullanıcı belediyeye yönelik benzer iddialarda bulunmuştu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar