Özgür Özel yandaş gazeteci Karagöz ile görüşmesi hakkında konuştu

Özgür Özel yandaş gazeteci Karagöz ile görüşmesi hakkında konuştu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medyada sık sık muhalif isimleri hedef alan açıklamalarıyla gündeme gelen gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesi hakkında açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Özgür Özel, sosyal medya hesabı üzerinden muhalif isimleri hedef almasıyla tanınan Taha Hüseyin Karagöz’le dün TBMM’deki makamında bir araya gelmişti.

Görüşmeyi, Karagöz sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak duyurmuştu.

gm-1lo1xkaaa6u2-001.jpeg

X hesabından paylaşım yapan Karagöz, şu ifadelere yer vermişti: “Ankara’daki son durağım CHP lideri Sayın Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu”

gm-1loxxoaa2ql3-001.jpeg

İMAMOĞLU’NU HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Karagöz, Aralık 2022’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eşi Dilek İmamoğlu ile bir restoranda yemek yedikleri görüntüleri paylaşarak tepki göstermişti. Karagöz ayrıca, ‘İBB’de teröristlerin çalıştığı' iddialarını gündeme getirmişti.

ozgur-ozele-saibeli-misafir-1.webp

ÖZGÜR ÖZEL’DEN O FOTOĞRAFA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Eleştirilerin ardından CHP lideri Özel’den söz konusu fotoğrafa dair bir Gazeteci İsmail Küçükkaya’ya açıklamalarda bulundu.

Küçükkaya, Özel ile konuya ilişkin yaptığı görüşmeyi “Özgür Özel’den o fotoğraf için açıklama (Özel): “Geçmişte televizyon programlarına katıldığım birisi. Dün de Ankara’da bir çok siyasiye uğramış. Bana da Meclis’te uğradı. Nikah davetiyesi verdi. Meclis’te kapının önünde biz seni içeri almayız diyecek halimiz yok” ifadeleriyle aktardı.

ismail.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar