Son dakika şarkıcı Kalben gözaltına alındı!

Son dakika şarkıcı Kalben gözaltına alındı!
İstanbul Narkotik polisi tarafından sabah saatlerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında ünlü şarkıcı Kalben' de gözaltına alındı.

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda iddiaya göre gözaltına alınan isimlerden biri de Müzisyen Kalben Sağdıç oldu.

Oda TV'de yer alan habere göre Kalben, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Cihangir'deki evinde gözaltına alındı.

bgbgbgn.jpg

KALBEN KİMDİR?

İskenderun doğumlu müzisyen, söz yazarı ve oyuncu Kalben Sağdıç İncesaraç, 8 yaşında müzikle tanıştı.

İlk gitarını 14 yaşında eline alan Kalben, akademik kariyerine Bilkent Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünde burslu olarak başladı ve 2007'de mezun oldu. Ardından Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans yapmak üzere aynı üniversitenin Grafik Tasarım bölümüne geçiş yaptı ve 2011'de bu alandaki eğitimini tamamladı.

Kalben // 17 Nisan 2024 // Holly Stone Performance Hall Antalya — konserlist

İstanbul'a taşınarak kariyerine başlayan Kalben, önce Universal Pictures bünyesinde marka müdürü olarak çalıştı. Daha sonra senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı ve çevirmenlik gibi farklı alanlarda deneyim kazandı. Ankara ve İstanbul'da zaman zaman konserler verdi. 2014 yılında Galata'da gitarıyla verdiği bir ev konserinin videosu, Sofar Sounds'un en popüler videoları arasında yer aldı.

Kalben ve Grogi yeni şarkıları “Hep Sonradan”ı harika bir kitle karşısında ilk kez canlı canlı paylaştılar | İstiklal Caddesi Kültür Sanat

Çocuk romanı serisi "Lulu"nun ardından müzik kariyerine odaklanan Kalben, "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinde temizlikçi rolünde de izleyiciyle buluştu. Sahne adını taşıyan ilk albümü "Kalben", Şubat 2016'da piyasaya sürüldü ve müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edindi.

Kalben ile Yeni Zaman Şarkıları

Kalben'in diskografisinde "Kalben" (2016) ve "Sonsuza Kadar" (2017) albümleri yer alıyor. Müzik kariyerindeki başarısı birçok ödül ve adaylıkla taçlandı. 2016'da Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Solist" ve "Yılın Şarkısı" kategorilerinde aday gösterildi.

Kalben: Müzik açlıkta, işsizlikte, umutsuzlukta hiç bırakmadı beni - Magazin Haber

YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN KADIN SANATÇISI SEÇİLDİ

Aynı yıl, 1.Radyo Aydın Müzik Ödülleri'nde "Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı" seçildi ve DMC Ödülleri'nde "Dijital Satış Ödülü"nü kazandı. 2017'de ise Elele Avon Kadın Ödülleri'nde "Yılın Şarkıcısı" seçildi ve Müzikonair Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Kadın Şarkıcı" oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar