Ameliyatı 9 saat sürmüştü! Hastanede yatan Berna Laçin’den sağlık durumuna ilişkin açıklama

Ameliyatı 9 saat sürmüştü!  Hastanede yatan Berna Laçin’den sağlık durumuna ilişkin açıklama
Son günlerde beklenmedik bir şekilde ameliyata alınan ve uzun süren bir operasyon geçiren Berna Laçin, zorlu süreci atlattı.

Hastanede tedavisi devam eden ve yavaş yavaş iyileşmeye başlayan Berna Laçin, "Son 10 günde incecik bir ip üzerinde yürüyorum. Bir yanda alevler, bir yanda çiçekler var" şeklinde konuştu.

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, omurilik sorunu nedeniyle geçtiğimiz günlerde uzun süren bir ameliyat geçirdi. Hastanede tedavi altında olan Laçin, son durumu hakkında bilgi verdi.

tgt.jpg

"DOKTORLARIN ELLERİNE KENDİMİ BIRAKTIM"

Birkaç gün sonra hastane koridorlarında yürüyüş yaparak iyileşme sürecini gösteren Berna Laçin, "Yastık dikerek, Mahmure" şarkısını söyleyip Seda Sayan'ın ünlü "çorap kadını" sözlerini dile getirdi. Bu anları Instagram hesabından paylaşan ünlü isim, şu sözlere yer verdi: "Sonunda mutlu son. Son 10 günde incecik bir ip üzerinde yürüyorum. Bir yanda alevler, bir yanda çiçekler var. Sanki Sırat Köprüsü gibi... Elimden tutanlara minnettarım. Allah'ın bir lütfu elime ulaştı. Değerli Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu'na ve mucizevi anestezi uzmanı Osman Hoca'ya şükranlarımı sunuyorum. Tüm ekibin ve 9. kat personelinin gösterdiği şefkat ve ilgiye çok minnettarım. Kendimi onlara tamamen teslim ettim. Olabildiğince iyi bir hasta olmaya çalıştım. Eğer hatalarım olduysa affedin, hakkınızı helal edin."

ameliyati-9-saat-surmustu-hastanede-yatan-berna-16951572-9134-m.png

"Not: Henüz bir süre daha buradayım, ameliyat sonrası tedavim devam ediyor ama çok şükür hayatımın büyük bir tehlikesini atlattım. Azmi Hoca yine bir mucizeye imza attı. Onun için bu sıradan bir başarı değil, herkese hayatlarını değiştirebilecek tek kişi. Onun sayesinde dimdik ayaktayım. Dualarınız için Allah'a şükrediyorum. Bir maşallahınızı alabilirim."

yy-001.jpg

Laçin'in paylaşımına Melek Baykal, Ceyda Düvenci, Filiz Akın ve Mine Tugay gibi ünlü isimlerden "Geçmiş olsun" mesajları geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar