Kadın futbolda derbinin kazananı Fenerbahçe

Kadın futbolda derbinin kazananı Fenerbahçe
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 25. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında gerçekleşen mücadele, heyecan dolu anlara sahne oldu.

Maç, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynandı ve iki takım da galibiyet için büyük bir mücadele ortaya koydu.

Karşılaşmanın başında Galatasaray, 4. dakikada Arzu Karabulut'un golüyle öne geçti ve skoru 1-0 yaptı. Ancak Fenerbahçe, 9. dakikada Ece Türkoğlu'nun golüyle beraberliği sağladı ve ilk yarıyı 1-1'lik eşitlikle tamamladılar. İkinci yarıda ise Fenerbahçe, 70. dakikada Coleman'ın golüyle tekrar öne geçti ve skoru 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda her iki takım da fırsatlar yakalasa da skorda bir değişiklik olmadı ve Fenerbahçe sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, üst üste 9. galibiyetini elde ederek puanını 57'ye yükseltti ve ikinci sıraya yükseldi. Galatasaray ise 59 puanda kalarak liderliğini sürdürdü. Maçın hakemleri Burak Taşkınsoy, Eshan Kartal ve Mesut Çerko olarak belirlendi. Oyuncular arasında öne çıkanlar ise Arzu Karabulut, Ece Türkoğlu, Coleman ve Yağmur Uraz oldu.

Kadın futbolda derbinin kazananı Fenerbahçe

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar