İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! Korku filmi karakteri Chucky dikkat çekti

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu!  Korku filmi karakteri Chucky dikkat çekti
Bir döneme damgasını vuran İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan 28 yaşındaki Yağmur Taktaş Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde cansız bedeni bulundu. Ailesi kızlarının sevgilisinden şikayetçi olurken, Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafı kan dondurdu.

İşte Benim Stilim yarışmasının eski yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın ölümü, eski sevgilisi tarafından işlendiği iddiasıyla gündeme geldi. Genç kızın ailesi şikayetçi oldu. Taktaş’ın Instagram hesabının eski sevgilisi tarafından ele geçirildiği ve Taktaş'ın profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky'nin görselinin konulması herkesin kanını dondurdu.

gkl9mw2gvkim8gde0qikzg.webp

TV8'in popüler moda programı İşte Benim Stilim'in 6. sezon yarışmacılarından biri olan Yağmur Taktaş, sosyal medya üzerinden sık sık dikkat çekiyordu. Adanalı sosyal medya fenomeni olan Taktaş'ın ölümü, ABD'deki evinde geçtiğimiz haftalarda meydana geldi. İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Taktaş'ın, yıllar önce yarışma sayesinde adını duyurmuştu. Yağmur Taktaş son zamanlarda da sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyordu. Yurt dışındaki kaldığı evde ölü bulunan genç kadının hayatı eski sevgilisi tarafından sonlandırıldığı iddia edildi.

99.jpg

"BENİM ÖLÜM TÜRKİYE'YE GELECEK"

Blog Yağmur’un hesabında yer alan mesaja göre, Yağmur Taktaş, arefe günü Amerika'da eski sevgilisi tarafından cinayete kurban gitti. Eski sevgilisiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle endişe içinde olan Taktaş'ın, daha önce annesine "Benim ölüm Türkiye'ye gelir" dediği ileri sürüldü.

.jpg

OTOPSİ YAPILACAK

Kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için yapılan otopsinin ardından Taktaş'ın cansız bedeni, önceki gün hava yoluyla Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'na getirildi ve toprağa verildi. Taktaş'ın ailesi, daha önce şiddet görmüş ve dalağını kaybetmiş olan kızlarının cinayete kurban gittiğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.'den şikayetçi oldu.

88.jpg

HESABINI DA ELE GEÇİRDİ

Yağmur Taktaş'ın hayatına son verdiği iddia edilen eski sevgilisinin, genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği konuşuluyor. Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky görseli koyduğu iddiası ise herkesi derinden sarstı.

o99i.jpg

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

Yağmur Taktaş, 1996 yılında Adana'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Adana Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Spor ve moda alanlarına ilgi duyan Taktaş, İşte Benim Stilim gibi televizyon programlarına katıldı ve cesur pozlarıyla dikkat çekti.

yagmur1115357367jpg-7byfuxquq02wfyzwnyqvgq.jpg

KORKU FİLMİ KARAKTERİ CHUCKY

Child's Play, vudu ritüeli ile canlanan oyuncak bir bebeği konu alan tüm zamanların en korkunç korku filmlerinden biri. Seri katil Charles Lee Ray, Chicago sokaklarında polisten kaçarken yaralı bir şekilde bir oyuncakçı dükkanına sığınır. Ölmeden önce, polis tarafından vurulan Charles Lee Ray, ruhunu yanında duran 'Good-Guy' bebeklerinden biri olan Chucky'ye aktarır.

Chucky'nin insan formu Charles Lee Ray; beyaz tenli, omuzlarına kadar uzanan saçları olan, mavi gözlü bir adamdır. Oyuncak formuna dönüştüğünde ise kırmızı saçlara, çillere ve mavi gözlere sahip olur. Renkli çizgili bir gömlek, kırmızı ayakkabılar ve üzerinde "Good Guys" yazan mavi bir tulum giyer.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar