Küflü ürünle gündem olan ünlü çikolata markası Patiswiss'den yeni skandal! Ne bir ne iki tam 3 tane

Küflü ürünle gündem olan ünlü çikolata markası Patiswiss'den yeni skandal! Ne bir ne iki tam 3 tane
Ünlü çikolata markası Patiswiss'in yönetim kurulu başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun ürün şikayetinde bulunan bir kişiye attığı mesajın ardından yeni skandallar ortaya çıktı.

Patiswiss markasına ait bir çikolata satın alan LinkedIn kullanıcısı ürünün son tüketim tarihi geçmemesine rağmen küflendiği iddia etti.

Bu paylaşımın ardından markanın yönetim kurulu başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu bu kişiye sert bir tepki gösterdi.

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, eşi kim, kaç yaşında, neden gündem oldu?

Küflü çikolatadan dolayı yaşadığı mağduriyeti duyuran kişinin evindeki nem oranını kontrol etmesini vurgulayan Tunaoğlu şunları söyledi:

Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de linkedinde paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın pirim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin. Bizim avukatların marka karalama, marka değeri düşürme vs'den neler isteyeceğinden herkes habersiz. Ayrıca biz böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin! Karşında senin dev MIGROS ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki! Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim.

53333333333333.jpg

Tunaoğlu'nun bu sözlerinin ardından Migros Mobil uygulamasından Patiswiss ürünleri kaldırıldı.

"Şikayetim Var” platformunda da firmanın aynı ürününe ilişkin şikayetlerin yazıldığı görüldü. Aynı zamanda bazı ürünlerin içinde vida çıktığı, eksik ürün olduğu nedeniyle eleştirildiği görüldü.

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunoğlu küflü çikolata paylaşımında yapan tüketiciyi tehdit etti | Elif Aslı Yıldız Tunoğlu kimdir

Platforma yazılan şikayetlerden bazıları şöyle:

ÇİKOLATANIN İÇİNDEN VİDA ÇIKTI!

Migros'tan aldığım kapalı kutu çikolatayı oğlum ısırınca ortasından vida düştü. Benim aklım almıyor. Nasıl vida ve çikolata aynı pakette olabilir? Nasıl bu şekilde ambalajlanabilir? Bu nasıl bir sorumsuzluktur?

İÇİNDEN KEMİK ÇIKTI

Patiswiss Bliss çikolatadan sert bir cisim çıktı kemik ya da plastik gibi bir şey. Ürünün son kullanma tarihi geçmiş değildi. Az kalsın dişim zarar görebilirdi. Böyle bir markadan böyle bir durumun yaşanması kabul edilemez.

İKİ ADET TAŞ ÇIKTI

Bursa Podyum Park Makro Center marketten aldığım patislove hill hazelnut çikolatanın içerisinden iki adet taş çıktı ve ağzıma geldi. Dişimi kırabilirdi. Bir çikolatanın içerisinden nasıl taş çıkabilir? İnanılır gibi değil.

ekran-goruntusu-2024-04-22-115020.png

ekran-goruntusu-2024-04-22-115208.png

ekran-goruntusu-2024-04-22-115305.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar