Istakozdan sonra yeni skandal: AKP’li Yenişehirlioğlu biz bu milletin ta kendisiyiz dedi 562 bin liralık saat ile poz verdi

Istakozdan sonra yeni skandal: AKP’li Yenişehirlioğlu biz bu milletin ta kendisiyiz dedi 562 bin liralık saat ile poz verdi
AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf ile gündeme geldi. Yenişehirlioğlu, kolundaki 562 bin liralık saatine gelen eleştiriler sonrası paylaşımı sildi.

Ülke ekonomisinin zor günler geçirdiği bir dönemde, AKP'li milletvekillerinin lüks ve gösterişli yaşam tarzları kamuoyunun tepkisini çekiyor.

AKP Bursa Milletvekili Şebnem Bursalı'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı 'ıstakoz' paylaşımının ardından, şimdi de AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex krizi gündeme geldi.

Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından kendisiyle fotoğraf çektiren hemşehrilerini paylaşarak, "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notunu düştü.

glgzj5nw8aexfjr.jpeg

Yenişehirlioğlu'nun paylaşımda dikkatleri çeken nokta ise kolundaki 562 bin TL değerindeki Rolex marka saati oldu. Bu paylaşımın ardından takipçileri, "Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok" gibi eleştirel yorumlarda bulundu.

1713500539237-01-selfiejpg-bop-d-me-a-ybk-2-rmx-ou-4-f-6-ei-a.jpeg

Yaşanan tepkilerin artması üzerine Yenişehirlioğlu, paylaşımını kısa bir süre sonra sosyal medyadan kaldırdı.

akp-li-sebnem-bursali-nin-monaco-yat-kulubu-nde-yedigi-istakozun-fiyati-ortaya-cikti.webp

ISTAKOZ PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, bayram tatilini ailesiyle Monaco'da geçirdiği sırada lüks bir restoranda yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmasıyla gündeme geldi.

Paylaşımı sonrası parti içinden ve genel kamuoyundan büyük tepki toplayan Bursalı, yaptığı ilk açıklamada, tepkileri gündemi değiştirmeye çalışmakla suçlayarak üzgün olduğunu belirtti.

Kamu kaynağını kullanmadığını söyleyerek kendisini savunan Bursalı, “"Üzgünüm, özür diledim kamuoyundan. Bu bir yol kazası oldu, hata oldu” demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar