Erdoğan vazgeçti

Erdoğan vazgeçti
Fenerbahçe yüksek divan kurulu üyesi ve taraftarı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi ortaya atıldı.

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) son toplantısında, 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları ve bundan sonraki süreçte alınacak tedbirleri değerlendirdi.

Toplantıda, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Yeniden Refah Partisi (YRP) ve Demokrat Parti (DEMP) adaylarının seçim zaferlerine ilişkin detaylı analizler yapılması önerisi gündeme geldi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak'ın haberine göre, MKYK üyeleri, CHP, YRP ve DEM Partili adayların seçim zaferlerini nasıl kazandığına dair ilçe bazında detaylı analizler yapılmasını talep etti. Bu istek Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.

Ayrıca, MKYK toplantısında spor dünyasındaki güncel gelişmelere de değinildiği belirtildi. Özellikle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın spor tutumuyla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Erdoğan'ın, "Artık Fenerbahçeli değilim, Milli Takım'ı tutuyorum" şeklinde bir açıklama yaptığı öne sürüldü.

FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ’NE VEDA ETTİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos'a 3-2 mağlup olarak zorlu bir rövanş mücadelesi için sahaya çıktı.

Normal süresi ve uzatmaları 1-0 sonuçlanan karşılaşmada, kazananı belirlemek için penaltı atışlarına geçildi.

Penaltı atışları sonucunda Olympiakos, yarı finale yükselerek bir üst tura adını yazdırırken, Fenerbahçe ise Avrupa'daki yolculuğuna son vermek zorunda kaldı.

.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar