15 metrelik uçurumdan uçtular! Ağaç sayesinde kurtuldular

15 metrelik uçurumdan uçtular! Ağaç sayesinde kurtuldular
Antalya'da yaklaşım 15 metreden düşen araçtaki emekli öğretmen çift kurtarıldı. Otomobil aşağı düşerken ağaca takılınca büyük bir faciadan dönüldü.

Antalya'da Kepez ilçesinde,kontrolünü kaybeden bir araç, yaklaşık 15 metre yükseklikten uçarak bir ağacın üzerine düştü ve ardından toprak zemine çakıldı.

Kazanın meydana geldiği saat 19.30 sıralarında, 68 yaşındaki Hasan T. yönetimindeki 60 HF 563 plakalı araç, önce demir bariyerlere çarptı ve sonrasında derin bir uçurumdan aşağı düştü. Araçta bulunan Hasan T. ve eşi Gülseren T. kazadan yara alarak kurtuldu, Yaralı çift hastaneye kaldırıldı.

aw186238-11.jpg

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, halat yardımıyla yukarı çekti. Bu kurtarma operasyonu sırasında, yaralılar sedye ile taşınırken büyük özen gösterildi. Çift, Antalya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı ve bilinçlerinin açık olduğu öğrenildi.

aw186238-01.jpg

Görgü tanıklarından Burak Ürün kazayı şöyle anlattı: "Araba fren yaparken birden bire aşağı uçtu. Biz hemen yardıma koştuk. Şans eseri, aracın düştüğü ağaç, daha büyük bir felaketi önledi." Kazayı gören bir diğer vatandaş ise, çiftin ağaç sayesinde hayatta kaldığını, beş metre daha ileri düşseler büyük ihtimalle hayatlarını kaybedeceklerini dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar