İngiltere merkezli gazeteden Gülşen'e Madonna benzetmesi

İngiltere merkezli gazeteden Gülşen'e Madonna benzetmesi
Şarkıcı Gülşen'in nisan ayında verdiği bir konserde imam hatiplilerle ilgili sözleri nedeniyle tutuklanması dünya basınında da gündem oldu. İngiltere merkezli The Independent Gülşen'in Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne götürülmesini "Türkiye’nin ‘Madonna’sı tutuklandı" başlığıyla duyurdu.

Birleşik Krallık''ın ulusal gazetelerinden The Independent, 46 yaşındaki şarkıcıyla ilgili gelişmeleri okuyucularına Türkiye’nin ‘Madonna’sı dini eğitim veren lise sistemiyle ilgili sözleri nedeniyle tutuklandı başlığıyla duyurdu. 

Gazete tutuklama kararı sonrası Fenerbahçe taraftarının Austria Wien maçında yaptığı tezahüratlarla;  gösterişli kostümleri, abartılı canlı performansları ve renkli müzik videolarıyla tanınan isme destek verdiğini yazdı.

"TÜRK MADONNASI GİBİ OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİZ"

Gülşen''in İmam Hatip liselileriyle ilgili sözlerine yer veren gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın da İmam Hatip lisesi mezunu olduğunu hatırlattı. Independent''ın konu hakkında görüş aldığı İstanbul’daki Amerikan Araştırma Enstitüsü’nde pop kültürü ve siyaset bilimi üzerine çalışan Kenan Behzat Sharpe “Gülşen''in ülkedeki herkesin bildiği birkaç şarkısı var.

Gerçekten ikonik bir figür. Sahne performansı, kostümleri ve cesur tercihleriyle tanınan bir Türk Madonnası gibi olduğunu söyleyebilirsiniz” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar