Sultangazi'de skandal! Yaşlı iki kardeşin evinden 4 kamyon çöp çıktı

Sultangazi'de skandal! Yaşlı iki kardeşin evinden 4 kamyon çöp çıktı
İddiaya göre İstanbul’un Sultangazi ilçesinde birlikte yaşayan ve 5 aydır kiralarını ödemedikleri söylenen yaşlı 2 kardeşin yaşadıkları evin çöp ev olduğu ev sahibinin kapıya dayanması sonrası ortaya çıktı.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde yaşanan bir olayın perde arkası gün yüzüne çıktı. Halime İlkçağlı (74) ve kardeşi Yusuf İlkçağlı (68), iddialara göre 5 aydır kira ödemedikleri gerekçesiyle ev sahipleri tarafından evden çıkartıldı. Ev sahibinin temizlik için gelen ekipleriyle yapılan incelemede şok edici bir gerçek ortaya çıktı.

aw194941-05.jpg

Mahalle sakinlerinin ve yetkililerin yardım çağrılarına rağmen evden çıkarılan yaşlı kardeşlerin o anları, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, evin mutfak ve banyosu dahil olmak üzere her odasının çöp malzemeleriyle dolu olduğu net bir şekilde görülüyor. Ev sahipleri, şaşkınlıkla 4 kamyon dolusu çöpü boşaltırken, çöp ev skandalı mahallede büyük yankı uyandırdı.

aw194941-03.jpg

Olayın ardından mahalle muhtarı harekete geçerek yetkililere durumu bildirdi ve yaşlı kardeşlerin geçici olarak Selahattin Eyyubi Uygulama Oteli'ne yerleştirilmesini sağladı.

aw194941-02.jpg

aw194941-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar