Her dediği çıkan ekonomist Selçuk Geçer'den bomba gram altın tahmini: Almayan bin pişman olacak

Her dediği çıkan ekonomist Selçuk Geçer'den bomba gram altın tahmini: Almayan bin pişman olacak
Ekonomist Selçuk Gezer altını çizerek tarih verdiği açıklamasında, altın yatırımcılarını resmen "Almayan bin pişman olacak" diye uyardı. Peki 23 Ağustos Çarşamba 2023 çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL?

ZÜLEYHA ÖNCÜ-GÜNBOYU

Yatırımcılara verdiği tavsiyelerle sık sık gündem olan ünlü ekonomist Selçuk Geçer son olarak dolar kuru üzerinden tahminlerini açıklamıştı. Konuşmasında altını çizerek "Dolar kuru daha fazla 27 lirada kalmaz" ifadesini kullanan Geçer, doların 35 liraya kadar yükseleceğini ifade etmişti.

Geçer'in bu tahmini yatırımcıyı döviz bürolarına koştururken yeni yatırım tavsiyeleri yönleri değiştirecek... Özellikle seçim gündeminin ardından rekordan rekora koşan altının gidişatını merak eden yatırımcının "altında rekor serisi devam edecek mi?" sorusuna cevap veren Geçer 2024 ve 2025'i işaret etti.

"OYUNA BÜYÜKLER GİRDİ"

Medyabar'ın yer verdiği haberde ünlü ekonomist son olarak bin 700 seviyelerini gören gram altının düşük olduğunu söyleyip "Bugünkü fiyatların bile düşük olduğunu düşünüyorum. Kripto paraların, altının ciddi anlamda fırsatlar sunduğunu düşünüyorum.

Altın kriptoya göre daha düşük risk sunuyor. Kriptoda çok sert düşüşler oldu. Şu anda dibin dibinde geziyor. Ne kadar dibe giderse alım yönü ile o kadar avantaj sunacak. 2024-2025'te olağanüstü hareketler olacak. Oyuna büyükler girdi.

ALMAYAN PİŞMAN OLACAK

Küçük yatırımlar yapmak, portföyde her yatırım aracından bir miktar bulundurmak için fırsat zamanları. Ne hemen atlayın ne de fırsatı kaçırın derim. Ancak bugün almadığımız için pişman olacaksınız" şeklinde konuştu.

Asya ve Avrupa'daki küresel krizin ürkütücü boyutlarıyla ilgili de açıklama yapan Geçer Türkiye için dikkat çeken uyarılarda bulundu. Geçer şunları kaydetti:

KARABORSA ALARMI VERDİ

Avrupa ve Amerika’da talep odaklı enflasyon dönemine girilebilir. Piyasalar daralır. Resesyona girer. Türkiye'nin ihracat anlamında işi zorlaşır. İthalat anlamında yapılacak bir şey bulunmuyor. Önlem alınmadığı için de karaborsa ortamı oluşabilir.

ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın alış: 1.661,82
Gram altın satış: 1.662,09

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış: 2.806,00
Çeyrek altın satış: 2.849,00

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış: 5.629,00
Yarım altın satış: 5.698,00

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın alış: 11.223,00
Tam altın satış: 11.343,00

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış: 11.419,00
Cumhuriyet altını satış: 11.591,00

ATA ALTIN NE KADAR?

Ata altın alış: 11.522,00
Ata altın satış: 11.644,00

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar