Otobüs şoförüne silahlı saldırı: 6 el ateş etti

Otobüs şoförüne silahlı saldırı: 6 el ateş etti
İstanbul'da otobüs şoförü, bir yolcu ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Aynı yöne giden başka bir otobüsle şoförü takip eden Doğan Can isimli yolcu, son durağa gelince otobüs şoförüne ateş açtı.

Ümraniye Adem Yavuz Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi.

İETT şoförü Emircan Gülce ile bir yolcu arasında yaşanan tartışma, bir anda büyüdü. İddialara göre, Kadıköy-Ümraniye hattında sefer yapan 14B numaralı otobüs, seyir halindeyken bir yolcu ile Emircan Gülce arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte, sinirlenen yolcu, başka bir otobüsle takibe başladı.

YARALANAN ŞOFÖR HASTANEYE KALDIRILDI

Yolculuğun son durağına kadar izini sürdüğü Emircan Gülce'yi hedef alan şahıs, otobüs durduğunda harekete geçti. Otobüsten inerek Gülce'ye yönelen saldırgan, 6 el ateş etti. Emircan Gülce, saldırı sonucunda kasığından, kalçasından ve dizlerinden yaralandı. Olayın ardından hemen polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralı şoför, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

SALDIRGAN KAÇTI

Olayı gören Mustafa Gül, yaşananları şöyle aktardı: "Bu arkadaşlar Kadıköy'de tartışmışlar önce, şahıs öndeki araçla buraya gelmiş. Evine gidip silah almış ve şoförün üzerine ateş ederek şoför arkadaşı yaralamış. 3 mermi alarak yaralanmış. Üç mermiden, bir tanesi dizinden, bir tanesi kalçadan ve bir tanesi de kasığına gelmiş. Buradaki vatandaşlar tarafından müdahale edilmiş."

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar