Yasak aşk iddiası işinden etti! Hadise’nin kaybettiği para dudak uçuklattı...

Yasak aşk iddiası işinden etti! Hadise’nin kaybettiği para dudak uçuklattı...
Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab’la çıkan yasak aşk iddiaları Hadise’yi işinden ettirdi. Dünyaca ünlü bir içecek markasının ABD’li yetkilileri, Hadise ile yapılacak milyonluk reklam anlaşmasını geri çevirdi. Hakkında çıkan skandal haberler nedeniyle ünlü şarkıcı, 14 milyon TL kaybetti.

Mehmet Dinçerler ile olan evliliğini tek celsede sonlandıran Hadise, dünyaca ünlü bir içecek markasının reklam filminde rol alacaktı. Ancak firma, ünlü popçunun hakkında çıkan skandal haberler nedeniyle anlaşmayı fes etti. Şarkıcı bu işten kazanacağı 14 milyon TL’den oldu.

 

 

Bu skandal haberler, Hadise''nin kariyerine zarar vereceği düşünülürken popçu hem sahne ücretini 500 bin TL''ye çıkardı hem de birbiri ardına 10 ve 12 milyon TL''lik reklam anlaşmaları yaptı. Türk firmalarının "altın yumurtlayan tavuk" diyerek peşinden koştuğu Hadise, dünyaca ünlü bir içecek markasından ise aynı tepkiyi alamadı.

ANLAŞMADAN VAZGEÇTİLER

Firmanın Türk yetkilileri, ünlü şarkıcıya 14 milyon TL''lik reklam anlaşması teklifi yaptı. Ancak ABD''li yetkililer, saha araştırması sonucunda Hadise''nin global markalarına zarar vereceğini düşünerek reklam anlaşmasını onaylamadı.

Konuşulan haberlere göre; seksi popçunun yerine Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ile Ebru Şahin ile Cedi Osman düşünülüyor. (Takvim Saklambaç)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar