Fatih Altaylı'dan olay yaratacak iddia: "Emre Belözoğlu birini öldürdü"

Fatih Altaylı'dan olay yaratacak iddia: "Emre Belözoğlu birini öldürdü"
Gazeteci Fatih Altaylı, Youtube kanalında yayınladığı videoda Beşiktaş'ın Milot Rashica transferi sonrasında yayınladığı video ile yeniden alevlenen "Futbolda cemaat yapılanması" tartışmalarına değindi. Altaylı, Başakşehir'in teknik direktörü ve eski futbolcu Emre Belözoğlu hakkında ise olay yaratacak iddialarda bulundu.

Gazeteci Fatih Altaylı, Youtube kanalında yayınladığı programda eski milli futbolcu ve şu anda Başakşehir FK'nın teknik direktörü olarak görev yapan Emre Belözoğlu ile ilgili gündemi sarsacak iddialarda bulundu.

"EMRE BELÖZOĞLU ARABASIYLA BİRİNİ ÖLDÜRDÜ"

Emre Belözoğlu için geçtiğimiz yıllarda canlı yayında ''ey Emre, ey Fethullah'ın çocuğu'' sözlerini sarf eden Altaylı, yeniden alevlenen "Futbolda cemaat" tartışmalarının ardından yeniden Belözoğlu hakkında açıklamalarda bulunarak " Emre'nin daha önce bir kazaya karıştığını ve bu kazada bir kişiyi öldürdüğünü biliyorum" şeklinde konuştu.

"GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ FUTBOLCULARI CEMAAT SOHBETLERİNE GÖTÜRÜRDÜ"

Ayrıca Altaylı kazada Emre Belözoğlu'nun yanında Başakşehir'in sahibi olan Göksel Gümüşdağ'ın olduğunu ifade ederken, Gümüşdağ'ın futbolcuları FETÖ zikirlerine götürdüğünü de söyledi.

Fatih Altaylı'nın açıklamaları şu şekilde;

''Emre, Eyüpsultan'a giderken bir kaza yaptı ve bir kişiyi öldürdü. Bunu o zamanlar herkes biliyor. Emre o kazayı yaptığında yanında Başakşehir'in sahibi olan Göksel Gümüşdağ vardı. Futbolcuları sürekli kulüpten alıp FETÖ zikirlerine götüren kimdi? Aynı kişi."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar