Ünlü ekonomist açıkladı: Büyük iflaslar kapıda

Ünlü ekonomist açıkladı: Büyük iflaslar kapıda
Ünlü ekonomist kıyamet alametlerini açıklayarak kötü haberi verdi. İflas haberleri gelmeye başlayacak. İşte konuya ilişkin tüm detaylar....

Küresel ekonomi, pandemi döneminde derin bir kriz yaşadı. Özellikle gelişmekte olan ülkeleri olumsuz yönde etkiledi. Bu süreçte birçok ülkede iflas haberleri artarken, Türkiye de bu krizden payını aldı.

Eski Ekonomi Bakanı Nebati'nin döneminde alınan ekonomik kararlar sonucunda enflasyon rekor kırdı ve hayat pahalılığı, vatandaşları zorlayan bir unsur haline geldi. Özellikle iş insanları ve küçük işletmeler, bu krizde batma noktasına geldi.

Ulvi Suvarioğlu kıyamet senaryosunu açıkladı: İflas edecekler 1

Mehmet Şimşek'in ekonominin başına gelmesiyle Merkez Bankası, faiz artırımına gitti. Ancak bu karar, krizin daha da büyümesine neden oldu. Çünkü pek çok şirket, bankalardan aldığı kredilerin faizleri rekor seviyeye ulaştı. Bu durumda bazı firmalar, yüksek faiz oranlarını ödeyemedikleri için iflas etmek zorunda kaldı.

Ulvi Suvarioğlu kıyamet senaryosunu açıkladı: İflas edecekler 6

Ünlü ekonomist Ulvi Suvarioğlu, bazı kurumların bu aşamada sıkışacaklarını ve bazılarının da iflas edeceğini vurgularken, stokları olanların risk altında olduğunu ifade etti. Ayrıca, her gün büyük firmaların konkordato ilan ettiğini de belirtti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar