Erdoğan ile görüştükten sonra TÜRK-İŞ Başkanı Atalay asgari ücret zammı için gün verdi!

Erdoğan ile görüştükten sonra TÜRK-İŞ Başkanı Atalay asgari ücret zammı için gün verdi!
TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret görüşmeleri sıcaklığını korurken AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası basın mensuplarına demeç veren Atalay, merak edilen tarihi de açıkladı.

GÖKMEN ÖRKMEZ / GÜNBOYU

Seçimin ardından gözlerin döndüğü asgari ücret zammında artık son viraja girilirken görüşmeler de hız kazandı.

Erdoğan ile TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay bir araya geldi.

Yaklaşık 1 saat 15 dakika süre toplantının çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Atalay şöyle konuştu:

'PERŞEMBE' DEDİ

“Aşağı yukarı 1 saat 15 dakika kendisine anlatma imkanı buldum. Belli bir yere geldik. Şimdi buradan çalışma bakanına gideceğim. Sayın Bakan beni bekliyor. Sonra bu akşam toplayabilirsek yoksa sabaha komisyonu toplayacağım.

Yarın TİSK Başkanı ile bir toplantı olacak. Perşembeyi bulmadan neticeyi varacağını umut ediyorum. Taleplerimizi sayın Cumhurbaşkanımıza ilettim. Belli bir yere geldik. Şimdi Çalışma Bakanı ve TİSK Başkanı ile belli bir noktaya gelmeden bir şey söylemem olmaz.

''BEN RESMİ AĞZIM''

Ben resmi ağızım. Ben son noktayım. Kendimi de, sizi de sıkıntıya sokacak, mahcup edecek bir şey söylemiyorum. Talep ettiğimize yakın bir rakam olur diye umut ediyorum. Perşembe’den evvel olur diye umut ediyorum. Yarın olma ihtimali yüzde 50. Bu gece olmaz. Perşembeyi bulmaz.

Ben ne söylediğimi burada söylersem, işi garantiye almadan insanları beklenti içine sokmanın anlamı yok. Onun için bakan beyle bir kez daha konuşayım. En kötü Çarşamba günü belli bir noktaya varırız.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar