Cennet Mahallesi’nin Pembe’sinden yıllar sonra gelen Alişan ve Çağla Şıkel itirafı! Beni affedin

Cennet Mahallesi’nin Pembe’sinden yıllar sonra gelen Alişan ve Çağla Şıkel itirafı! Beni affedin
Müjdat Gezen'in konuğu olarak Bizim Ev programına katılan Melek Baykal, yıllar sonra bir döneme damga vuran dizi Cennet Mahallesi ile ilgili bir itirafta bulundu. Usta oyuncu kendisine ilk teklif geldiğinde bakın nasıl tepki vermiş.

Ünlü oyuncu, dizide Pembe karakterini oynadığı dönemde yaşadığı deneyimleri paylaştı. Baykal, Türker İnanoğlu ile ilk görüşmesinde, dizide Alişan ve Çağla Şıkel'in başrolde olacağını öğrendiğinde içten içe rahatsızlık hissettiğini itiraf etti.

s-86a835ccf42915a72e7a911e997f2c7a41013058.webp

Baykal, Alişan ve Çağla Şıkel'in o dönemde ekran deneyimlerinin olmaması ve birinin türkücü, diğerinin ise model olması nedeniyle endişelendiğini söyledi.

1080xauto-001.webp

Müjdat Gezen'in sunduğu programa katılan Baykal, Türker İnanoğlu'nun ısrarıyla rolü kabul ettiğini ve sonunda doğru bir karar olduğunu gördüğünü belirtti.

2548059-4af736b2e8acac6ab84b71b01d1617b5-640x640.jpg

"ALİŞAN ÇAĞLA VARSA BENİ AFFEDİN"

"Ben ikisine de karşı çıkmıştım. Çünkü Türker İnanoğlu benimle ilk konuştuğunda dedi ki Alişan ve Çağla Şikel var. Dedim ki o zaman beni affedin ne olur, çünkü ben biri manken diğeri türkücü oynayamam kusura bakmayın. Israrla 'Sen bana güven, olacak' dedi ve gerçekten de oldu. Türker abi havayı çok iyi koklayan bir adamdı" dedi.

640xauto.webp

CENNET MAHALLESİ'NİN KONUSU

"Cennet Mahallesi", Türk televizyon tarihinde önemli bir yere sahip olan ve 2004-2009 yılları arasında Kanal D'de yayınlanmış olan bir Türk televizyon dizisi. Dizi, klasik bir mahalle yaşamını ve içindeki karakterlerin günlük hayatlarını konu alırken, aynı zamanda aşk, dostluk, komedi ve dram unsurlarını içeriğinde işledi. Dizide, Cennet Mahallesi'nin sakinleri ve çevresindeki karakterlerin yaşadığı olaylar anlatıldı.

CENNET MAHALLESİ'NİN OYUNCULARI

Bu karakterler arasında öne çıkanlar arasında Pembe (Melek Baykal), Sultan (Çağla Şıkel) , Ferhat ( Alişan), Yunus (Engin Şenkan), Gülizar (Nur Sürer), Ali (Haldun Dormen), Emel (Goncagül Sunar), Recep (Sinan Bengier), Suzan (Nilgün Kasapbaşoğlu), İsmail (İlhan Daner), Şükriye (Meral Orhonsay) gibi isimler dizide rol aldı.

otepfsbvvompxju-1600x900-nopad.jpg

MELEK BAYKAL KİMDİR

İstanbul doğumlu olan ve henüz 17 yaşında tiyatroya adım atan Baykal, ilk sahne deneyiminde 85 yaşında bir kadını canlandırarak büyük beğeni topladı. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olan Baykal, uzun yıllar Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde çalıştı. Ardından Ankara'da çekilen "Ferhunde Hanımlar" dizisiyle tanındıktan sonra, gelen teklifleri değerlendirerek İstanbul'a yerleşti.

Cennet Mahallesi'ndeki performansıyla dikkat çeken Baykal, televizyon dizilerinde de önemli roller üstlendi. Sinema dünyasına ilk adımını "Kaçma Birader" adlı filmdeki "Rambo" karakteriyle atan Baykal, izleyicilerin beğenisini kazandı.

2012-2015 yılları arasında Star TV'de kendi adını taşıyan "Melek" adlı kadın programını sunan Baykal, 2020 yılında ise Sahrap Soysal ile birlikte "Dudugiller" adlı YouTube kanalında içerik üretmeye başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar