Entübe edilmişti! Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama

Entübe edilmişti!  Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama
Usta oyuncu Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde ani bir rahatsızlık geçirmesi üzerine hastaneye kaldırılarak ameliyata alınmıştı. İnanır'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren eşi Jülide Kural, oyuncunun bilinci açık olduğunu ve iletişim kurabildiğini belirtti.

Türk sinemasının efsanevi oyuncularından Kadir İnanır, Beykoz'daki konutunda ani bir rahatsızlık geçirmesi üzerine hastaneye kaldırılarak ameliyata alınmıştı. İnanır'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren eşi Jülide Kural, oyuncunun bilinci açık olduğunu ve iletişim kurabildiğini belirtti. "Mesajlara gülümseyerek cevap verdiğini" ifade eden Kural, şu an için konuşmanın zor olduğunu iletişim kurma kapasitesinin yerinde olduğunu aktardı.

6e9gevr380mnirmbdoodbw.webp

"İYİLEŞME SÜRECİNE GİRDİ"

Kadir İnanır'ın eşi Kural, oyuncunun durumu hakkında bir sonraki açıklamasında, İnanır'ın olumlu tepkiler gösterdiğini ve uyandırma sürecinin başlamak üzere olduğunu dile getirdi. Kural, İnanır'ın entübe durumundan çıkarıldığını ve vücudunun doğal iyileşme sürecine girdiğini belirtti. Ancak, hala yorgun olduğunu ve zaman gerektiğini ekledi. Kural, eşinin güçlü olduğuna ve bu zor süreci başarıyla atlatacağına olan inancını vurguladı.

9sqzg5lmyuui9jvzcpuetq.webp

Sonraki bir açıklamada ise Kural, İnanır'ın sağlık durumunun son derece iyi olduğunu ve iyileşme sürecine hızla girdiğini vurguladı. Yoğun bakımdaki sürecin devam etmesinin nedeninin doktorların kontrolü olduğunu belirtti. Ayrıca, Kadir İnanır'ın eve gitmek istediğini ve doktorlarına iyileşme sürecini gösterdiğini ifade etti.

"ASILSIZ HABERLER ORTALIKTA DOLAŞMAKTADIR"

Kural, asılsız ve yanıltıcı haberlerin dolaştığını belirterek, yalnızca kendisinin ve doktorlarının açıklamalarına kulak verilmesi gerektiğini söyledi. Sosyal medyada yayılan yanlış bilgilere itibar edilmemesini ve İnanır'a duyulan sevgi ve saygının ön planda tutulmasını istedi.

ii-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar