CHP’li Hasan Baltacı’dan iktidar medyasına kötü haber! Seçimi kazandı 3 gazetenin aboneliğini iptal etti

CHP’li Hasan Baltacı’dan iktidar medyasına kötü haber! Seçimi kazandı 3 gazetenin aboneliğini iptal etti
MHP’den CHP’ye geçen Kastamonu Belediyesi’nin CHP’li başkanı Hasan Baltacı, belediye bütçesinden Yeni Şafak, Türkiye ve Sabah gazetelerinin aboneliklerine ödenen ücreti iptal ettiğini açıkladı.

Daha önce makamında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını kaldırmasıyla gündeme gelen CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Yeni Şafak, Türkiye ve Sabah gazetesi aboneliklerinin iptal edildiğini duyurdu.

Önceki dönemin MHP'li belediye başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'ndan görevi devralan Baltacı, belediye bütçesinden bu 3 gazetenin aboneliğine yılda 426 bin 230 TL ödendiğini belirtti.

Baltacı’nın açıklaması şöyle:

“Belediye bütçemizden yıllık 426.230 TL abonelik ücreti ödenen gazetelerden Yeni Şafak, Türkiye ve Sabah abonelikleri iptal edilmiştir.

Yerel basın abonelikleri de yeniden gözden geçirilmek üzere değerlendirmeye alınmıştır.”

hasasn.jpg

'GEREKSİZ HARCAMALARI BİTİRECEĞİZ' DEMİŞTİ

31 Mart yerel seçimlerini farkla kazanan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, görevi devralmasının ardından belediye binasında para kalmadığını belirterek, "Personelimize bayram öncesi ikramiyeli brüt maaş olarak 84 milyon 941 bin 697 lira ödeme gerçekleştirmemiz gerekirken kasada sadece 52 milyon 977 bin liramız olduğu için personellerimizin maaşlarının tamamını, ikramiyelerinin ise bir kısmını ödedik. Bayram sonrası personellerimizin ikramiyelerinden kalan kısmını hemen ödeyeceğiz. Gereksiz tüm harcamalara son verecek, tüm kaynaklarımızı verimli kullanacak, mali disiplini sağlayacağız" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar