Temel Karamollaoğlu gidiyor! Koltuğu bırakmayı düşündüğü isim ortaya çıktı

Temel Karamollaoğlu gidiyor! Koltuğu bırakmayı düşündüğü isim ortaya çıktı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlığı bırakacağı öne sürülürken, Karamollaoğlu'nun yerine geçebileceği düşünülen isimler ortaya çıktı.

Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlığı bırakacağını öne sürdü.

Saadet Partisi'nde bu haftadan itibaren il başkanları toplantısının yapılacağını belirten Burhan, genel başkanlık için düşünülen isimleri açıkladı.

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olan Burhan, Saadet Partisi'ne yönelik kulis bilgisini paylaşarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

kapak-075746.webp

4 İSİM ÖN PLANDA

Saadet Partisi'nde bu haftadan itibaren il başkanları toplantısı yapılacağını iddia eden Burhan, “İl başkanları toplantısında 'kimi aday göstermek istiyorsunuz?' diye bir yoklama yapılacak. Genel İdare Kurulu toplantısı yapılacak. Yüksek İstişare Kurumu var. En son kararı bunun başındakiler verecek” diye konuştu.

Burhan, Karamollaoğlu yerine genel başkanlık için Birol Aydın, Mesut Doğan, Mahmut Arıkan ve rahmetli Cevat Ayhan'ın oğlu Ömer Ayhan'ın isimlerinin ön planda olduğunu aktardı.

d-acd7151497ded175d7d879836fc03ee5.jpg
Ömer Ayhan

Burhan, “Burada 2 isim ön planda. Ömer Ayhan ve Mahmut Arıkan. Yeniden Refah Partisi ile birleşecekler mi? Birleşme yok” dedi..

mahmut-arikan-gerginlik-siyaseti-yapmayacagiz.jpg
Mahmut Arıkan

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar