Erdoğan milletvekilleriyle tek tek görüştü: Sıra o isme gelince oda buz kesti

Erdoğan milletvekilleriyle tek tek görüştü: Sıra o isme gelince oda buz kesti
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’li millettvekilleriyle bir araya geldi. Hepsiyle tek tek görüşen Erdoğan’ın bir isimle yaptığı görüşmede büyük bir sessizliğin hakim olduğu iddia edildi.

AKP'nin Meclis Grup toplantısı sonrasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı milletvekilleriyle özel görüşmeler yapmak üzere salonun karşısındaki odada bulundu. Bu görüşmelerin birinde, ıstakoz paylaşımıyla gündem olan AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Erdoğan'dan özür dilediği iddia edildi.

bursalijpg-bvpfzcofhku-fwuhrwv2bw.jpg

Yaklaşık 40 dakika süren bu özel görüşmelerde, milletvekilleri tek tek içeri girerek Erdoğan'a taleplerini iletti ve seçim bölgeleriyle ilgili bilgileri paylaştı. Son günlerde ıstakoz paylaşımıyla tepki çeken Bursalı da özür dileme fırsatını bulduğu bir görüşmede, AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile birlikte odada yer aldı.

ERDOĞAN'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Görüşmenin seyrini anlatan Gökçek, "Efendim, Şebnem hanım çok üzgün, görüyorsunuz…" şeklinde konuşarak Bursalı'nın duygularını ifade etti.

Bursalı ise başını öne eğerek "Çok üzgünüm…" diyerek açık bir şekilde özür diledi.

Erdoğan'ın bu sözlere herhangi bir cevap vermediği öne sürüldü. Gökçek ve Bursalı, görüşmenin ardından odadan ayrıldılar.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar