Dilayda Erel’in heyecanı salona sığmadı: Hareketleriyle Yılmaz Vural’a benzetildi

Dilayda Erel’in heyecanı salona sığmadı: Hareketleriyle Yılmaz Vural’a benzetildi
Bodrum Basketbol ile Bursa Ant Spor arasında yapılan bir play-off finalinde Bursa’nın yardımcı antrenörü olan Dilayda Erel, maç süresince yaşadığı heyecan ile sosyal medyada gündem oldu. Erel, teknik direktör Yılmaz Vural'a benzetildi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi finalin maçında Bodrum Basketbol, Bursa Ant Spor'u 84-71'lık skorla mağlup ederek Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne çıktı. Büyük heyecana sahne olan maçta teknik heyetler de kenarda ecel terleri döktü. Eski basketbolcu ve Bursa Ant Spor'un yardımcı antrenörü olan Dilayda Erel’in kenardaki heyecanı ise görülmeye değerdi. Bir saniye olsun yerinde duramayan, hop oturup hop kalkan Erel, seyircilerin de ilgi odağı oldu. Kimi basketbolseverler de genç antrenörün takip ederek Dilayda Erel’in bu heyecanına ortak oldu.

aw193221-01.jpg

HAREKETLERİYLE YILMAZ VURAL'A BENZETİLDİ

Hareketleriyle ünlü teknik adam olan Yılmaz Vural’a benzetilen Erel, hem kenardan taktik verdi hem de maçı neredeyse oyuncularla birlikte oynadı. Müsabakada Süper Lig biletini Bodrum ekibi alırken Dilayda Erel, çok büyük bir üzüntü yaşadı.

aw193221-03.jpg

aw193221-04.jpg

aw193221-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar