Balıkesir’de CHP’li Ahmet Akın’a karşı çıkarılan 'kopya aday'ın kim olduğu ortaya çıktı

Balıkesir’de CHP’li Ahmet Akın’a karşı çıkarılan 'kopya aday'ın kim olduğu ortaya çıktı
CHP’nin Balıkesir adayı Ahmet Akın’la aynı isim ve soyisme sahip olan bağımsız adayın kim olduğu ortaya çıktı. Bağımsız aday Akın’ın gece garsonu olarak çalıştığı ancak üç haftadır işe gitmediği öğrenildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak olan CHP'nin adayı Ahmet Akın, seçmenin kafasını karıştırmak amacıyla kendisiyle aynı ad ve soyadına sahip bir kişinin bağımsız belediye başkan adayı yapıldığını duyurdu.

Akın, bu durumu AKP'nin bir taktiği olarak nitelendirerek tepki göstermişti.

akin.jpg
CHP ​​​​Balıkesir Adayı Ahmet Akın

Akın, yaptığı açıklamada, "Korkudan, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yönteme başvurdular. Ahmet Akın isminde bağımsız bir aday çıkardılar. Balıkesir’i beş yıldır yöneten iktidar temsilcileri tarafından kurulan bu kirli tezgâh nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediye seçimlerinde iki tane Ahmet Akın var. Biri CHP’nin logosunun altında ben olacağım. Diğeri de bağımsız bir Ahmet Akın. Bu tezgâhı kurgulayanlar, 'Ahmet Akın kazanıyor, geliyor. Entrikayla yalanla onun seçimi almasını engellemeye çalışalım' diye düşünüyorlar" ifadelerini kullandı.

akin2.jpg
Balıkesir Bağımsız Adayı Ahmet Akın

LOKANTADA GARSONLUK YAPIYOR

Serbestiyet’ten Onur Erkan’ın haberine göre, Tüm bu yaşananların ardından bu iddia ortaya atıldığında, bağımsız aday Ahmet Akın'ın henüz seçim çalışmalarına başlamadığı ve kamuoyunda görünmediği belirtildi. Bağımsız adayın herhangi bir sosyal medya hesabı bulunmazken, daha önce bilindik bir esnaf lokantasında gece servisinde garsonluk yaptığı bilgisi de paylaşıldı.

UZUN SÜREDİR İŞE GİTMİYOR

Kanaat Lokantası çalışanlarına göre, Ahmet Akın yaklaşık üç haftadır işe gelmemekte. Lokanta çalışanları, kendilerinin de durumdan yeni haberdar olduklarını belirterek, Ahmet Akın'ın politikayla ilgili konuşmayan biri olduğunu belirtti.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar