Muhtar adayı olan Diyarbakırlı manken geri mi çekildi isyan ederek kararını açıkladı

Muhtar adayı olan Diyarbakırlı manken geri mi çekildi isyan ederek kararını açıkladı
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinden muhtar adayı olan ünlü model Simurg Sarsılmaz, tehdit aldığını itiraf ederek isyan etti.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Diyarbakır’da muhtar adayı olan ünlü model kararının ardından tehditler aldığını itiraf etti. Muhtar adayı güzel model adaylıktan çekildi mi? İşte detaylar…

Ünlü model Simurg Sarsılmaz, memleketi Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. Genç modelin muhtar adayı olması sonrası sosyal medyada büyük dikkat çekti.

22.jpg

Vatandaşların bir kısmı destek sergilerken bir kısmı ise modeli eleştirdi. Model Simurg Sarsılmaz, adaylık kararı sonrası sosyal medyadan tehditler aldığını açıklayarak tepi gösterdi.

8989.jpg

Sarsılmaz, hakkında yapılan yalan haberlere de isyan ederek şunları söyledi:

“KADINLAR BENİ TACİZ EDİYOR”

Kadınların çoğu yok mahallemiz sana mı kalmış yok kocamızı baştan mı çıkacaksın içerikli mesajlarla beni taciz ediyor. Kocanı elinden almak için muhtarlığa adaylığımı koyduğumu düşündüren ne!

sasaas.jpg

“CİNSEL BİR OBJE OLARAK HEDEF GÖSTERİLDİM”

Evet tehdit aldığım doğru ama umurumda mı hayır. Umurumda olan benliğimden daha çok cinsel bir obje olarak anılmak oldu. Muhtarlık adaylığı için koyduğum fotoğraftan çok işimle alakalı fotoğraf paylaşılıp hedef gösterilmem oldu.

slklk.jpg

65.jpg

“TEHDİT ALDIM, ÖLÜM TEHDİDİ DEĞİL”

Hiç kimseye konuşmadım kimseyle görüşmedim ilaçlarla ayakta kalıyorum yada ölüm tehdidi alıyorum demedim tehdit farklı ölüm tehdidi farklı yalan haber yapmayı görev mi edindiniz.

6.jpg

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM”

Sarsılmaz, kendisini taciz eden ve haddini aşanlar için “Herkesin ip numarasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğum da doğrudur yok öyle önünüze gelen herkese sallayayım sonra bana bir şey olmasın” diyerek şikayetçi olduğunu da paylaştı.

ytytyt.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar