Süper Lig'e çıkma biletini alan ikinci takım belli oldu: 2 yıl aradan sonra geri döndüler

Süper Lig'e çıkma biletini alan ikinci takım belli oldu: 2 yıl aradan sonra geri döndüler
Trendyol 1’inci Lig’de 63 puanla 2’nci sırada bulunan Göztepe, Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla yenerek Eyüpspor'dan sonra Trendyol Süper Lig'e çıkan ikinci takım olmayı başardı.

Süper Lig'e yükselmek için son olarak Gençlerbirliği'ni devirmek zorunda olan Göztepe, sezonun sona ermesine 2 hafta kala Trendyol Süper Lig'e çıkmayı başardı.

aw192404-01.jpg

EYÜPSPOR'UN ARDINDAN ÇIKTILAR

Bundan 2 sene önce Süper Lig'den düşen Göztepe, Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup ederek Süper Lig vizesini almayı başardı.

aw192374-01.jpg

GÖZTEPE TARAFTARI STADYUMU DOLDURDU

Sabahın ilk ışıklarından beri çok büyük heyecan yaşamaya başlayan futbolseverler saat 13.30'da Üçkuyular Meydanı'nda toplanıp Gürsel Aksel Stadı'na akın etti. Yoğun kalabalığın yaşandığı Ğüzelyalı ve Göztepe semtlerinde taraftarlar çok güzel görüntüler oluşturdu. Sarı-kırmızılı tribünler statta adeta şov yaptı. Güney kale arkasında dev koreografi hazırlayan taraftarlar bayrak, pankart ve flamalarla ortalığı adeta festival alanına çevirdi.

aw192374-02.jpg

Bilet alamayan binlerce taraftar için ise Paten Parkı'nda dev ekran kuruldu. Tribüne giremeyen Göztepeliler maçın yüksek heyecanını ekran başında yaşadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar