Özgür Özel masasındaki son anketin sonuçlarını açıkladı: 300 bin kişiyle yapıldı

Özgür Özel masasındaki son anketin sonuçlarını açıkladı: 300 bin kişiyle yapıldı
CHP lideri Özgür Özel, yaklaşan yerel seçimler öncesi 300 bin kişiyle yapılan 300 anketin sonucunu paylaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin olarak yaptıkları çalışmaları ve elde ettikleri sonuçları değerlendirdi.

Cumhuriyet’ten Sertaç Eş'e konuşan Özel, 300 bin kişiyle gerçekleştirdikleri 300 büyük anketin ilk sonuçlarının olumlu olduğunu belirterek, "İlk sonuçlar müjdeli şeyler söylüyor" dedi.

Özel ayrıca, "Ne yapacaksanız 31 Mart’ta yapacaksanız. Endişeli seçmen birleşmeli. Tepki sandığa yansımazsa sömürü sürer” diye konuştu.

Seçimlere ilişkin endişelerini dile getiren Özel, seçmenin tepkisinin sandığa yansımaması durumunda sömürünün devam edeceğine dikkat çekti.

Özel, Türkiye genelinde yüzde 30'un üzerinde bir oy oranı hedeflediklerini söyledi. Aday belirleme sürecinde tartışmalara neden olan anketlerle ilgili konuşan Özel, 300 büyük ankete ve 300 bin deneğe ulaştıklarını ve bu anketlerden önemli kararlar aldıklarını belirtti. Anketlerin gücünden faydalandıklarını vurgulayan Özel, kampanya sürecinde de ölçme ve değerlendirme çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

AKP VE MHP BELEDİYECİLİĞİNİ ELEŞTİRDİ

Özel, şehirlerde yaşanabilecek olumsuzluklara dikkat çekerek, Ankara'da Gökçek belediyeciliğinin tekrar yaşanmaması, İstanbul'da kupon arsaların yabancı yatırımcılara verilmemesi, Kanal İstanbul gibi projelerle karşılaşılmaması, Muğla ve Aydın’da İzmir’de yaşam biçimine müdahale ve turizmi dibe vurduracak bir AKP belediyeciliği gelmemesi, Mersin'de işsizlik ve mağduriyetlerin tekrarlanmaması gibi konuları vurgulayarak, bu endişelerin bertaraf edilmesi için CHP'ye destek çağrısında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar