Havaların ısındı! Sebze ve meyve fiyatları düştü

Havaların ısındı! Sebze ve meyve fiyatları düştü
Afyonkarahisar'da havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte semt pazarlarında meyve ve sebze fiyatlarında bir düşüş yaşandı.

Kentte hava sıcaklıklarının 20 derecenin üzerinde seyretmesi, semt pazarlarında sebze ve meyve fiyatlarında olumlu bir etki yarattı. Sıcak havaların etkisiyle birlikte, sebze ve meyve fiyatları düşüşe geçti. Bu duruma en çok sevinen kesim ise vatandaşlar oldu.

Esnaflar, satışlarda artış yaşadıklarını belirtirken, vatandaşlar ise daha uygun fiyatlarla sebze ve meyve tükettiklerini dile getirdi.

Pazar esnafı Kemalettin Kurt, pazarda fiyatların önemli ölçüde düştüğünü belirtti, "Fiyatlar önceki haftalara göre biraz düştü, inşallah daha da düşecek. Satışlar da iyi." dedi.

Havaların ısınması sebze ve meyve fiyatlarına olumlu yansıdı

Diğer bir pazar esnafı olan Abdullah Ülker ise fiyatlarda yarı yarıya indirim olduğunu belirterek, ürün fiyatlarının makul düzeyde olduğunu ifade etti.

Pazara alışverişe gelen müşterilerden Mehmet Kurt ise fiyatların uygun olduğunu söyledi.

Pazar esnafı Kemalettin Kurt, pazarda fiyatların önemli ölçüde düştüğünü belirterek "Fiyatlar önceki haftalara göre biraz düştü, inşallah daha da düşecek. Satışlar da iyi." ifadelerine yer verdi.

Diğer bir pazar esnafı olan Abdullah Ülker ise fiyatlarda yarı yarıya indirim yapıldığını ve ürün fiyatlarının makul düzeyde olduğunu ifade etti.

Pazara alışverişe gelen müşterilerden Mehmet Kurt ise fiyatların uygun olduğunu söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar