All in one monitörlerde olması gereken özellikler nelerdir?

All in one monitörlerde olması gereken özellikler nelerdir?
All in one bilgisayar, tüm donanım parçalarını içinde barındıran monitörler sahip olduğu özelliklere göre değerlendirilir. Peki All In One monitörlerde olması gereken özellikler nelerdir?

All in one bilgisayar tasarımlarında monitör en çok dikkat çeken parçalardır. Tüm donanım parçalarını içinde barındıran monitörler sahip olduğu özelliklere göre değerlendirilir. Özellikle geniş ekran yapısı açısından uygun modeller olan all in one bilgisayarlar film ve dizi izlemeyi sevenler tarafından da ilgi görmektedir. Bu modellerde kullanım amacına göre iki farklı yapıda monitör seçenekleri bulunur.

All in one monitör modelleri ve özellikleri

Günlük kullanım için tercih edenlere 14, 15, 19 inç olmak üzere alternatifleri bulunur. Buna ek olarak daha yüksek kalite ve özellik gerektiren çalışmalar için ise 24, 27 ve 32 inç boyutlarında seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca 4K özelliğine sahip yüksek çözünürlük sunan modeller özellikle grafik alanında çalışma gerçekleştirenler için ideal tasarımlardır. Görüntü teknolojisini en iyi kullanan modeller arasında all in one bilgisayarları göstermek mümkün.

All in one bilgisayarlar elektrik tasarrufu sağlar mı?

All in one bilgisayarlar masaüstü bilgisayar modellerine oranla elektrik tasarrufu sağlamak noktasında daha yüksek performans gösterir. Kullanılmadığı zamanlarda uyku moduna geçmesi bu noktada avantaj sunmaktadır. Masaüstü bilgisayarlarda bulunan kasa girişleri bu modellerde monitörün arka yüzeyinde yer alır. Bu sayede ek olarak klavye, mouse gibi parçalar için de giriş yerleri bulunur.

All in one bilgisayarlar hangi durumlarda kullanılır?

All in one bilgisayar https://www.atombilisim.com.tr/kategori/all-in-one-bilgisayar modelleri pek çok amaç için kullanılabilir. Çalışmalarda kullanmak için olduğu kadar dizi-film, video izlemek ya da oyun oynamak için tercih edilebilir. Oyun oynamak için son teknoloji ile geliştirilen modeller sayesinde mümkün olmaktadır. Bunun yerine daha düşük boyutlu oyunlar için ise grafik kartı bulunması gerekmektedir. All in one bilgisayar modelleri sahip olduğu RAM kapasitesi, işlemci kalitesi açısından standart bilgisayarların performansını aratmayacak güçlü donanımlara sahiptir.

 

Word, excel gibi döküman hazırlama ayrıcalıkları sayesinde ofislerde kullanıma uygun olan all in one pc modelleri, photoshop, adobe illustrator gibi uygulamaları da rahatlıkla çalıştırabilecek özelliklere sahiptir. Atom Bilişim farkı ile sizler de all in one bilgisayar modellerini inceleyebilir ve indirimli fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar