Firari Eylem Tok’un Türkiye planı ortaya çıktı! En değerlisinin gözünün yaşına bakmadı

Firari Eylem Tok’un Türkiye planı ortaya çıktı! En değerlisinin gözünün yaşına bakmadı
Kemerburgaz’da çarptığı aracıyla Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybetmesine neden olan katil Timur Cihantimur’u yurt dışına kaçıran Eylem Tok’un yeni hamlesi ortaya çıktı.

Ünlü yazar Eylem Tok ile estetik cerrahı Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğulları Timur Cihantimur Kemerburgaz’da ATV’si arızalanan arkadaş grubuna çarpıp, Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep oldu.

Bakan Tunç ABD'den Eylem Tok ve oğlunun iadeleri istendi

Olay anında annesi Tok’u arayan Timur Cihantimur ve arkadaşları yaralılar için ambulans çağırmak yerine telefonlarını topladı. Kaza yerine gelip oğlunu yurt dışına kaçıran anne Eylem Tok önce Mısır ardından da ABD’ye kaçtı.

Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülendi - Kurabaz

Tok ile katil oğlu son olarak New York sokaklarında gülerken görüntülendi. Baba Cihantimur, savcılığa verdiği ifadesinde oğlunun geri dönmesini istediğini belirterek suçunu kabul etti.

Türkiye’nin konuştuğu kazada dikkat çeken detaylar ortaya çıkmaya devam ederken kazada hayatını kaybeden bir çocuk babası 30 yaşındaki Oğuz Murat Aci’nin acılı babası Özer Aci yeni bir bilgiyi aktardı.

Eylem Tok ve oğlu şimdi de ABD'ye kaçtı... Eylem Tok neden kaçıyor...

“ATIN PARASINA KADAR DÜŞTÜĞÜNE GÖRE”

12punto’da yer alan habere göre Özer Aci, Londra’da kurduğu firmanın parasını ödemeyen Eylem Tok’un yurt dışında da davalık olduğunu belirterek yeni planına ilişkin şu iddiada bulundu:

Eylem Hanım’ın atı bir de köpeği varmış. Atı vekalet göndererek birine sattıracakmış. Atın parasına kadar düştüğüne göre, paraya ihtiyacı kaldı herhalde. O gelsin yemcinin parasını, atın bakıcısının parasını ödesin. Böyle kaçmak kolay ama arkayı temizlemek zordur.

Oğlunu yitiren baba Özer Acı yazar Tok'a seslendi: Adalete teslim olun - Haber 7 GÜNCEL

KAN PARASI İDDİASI

Daha önce de dava sürecinde baba Cihantimur’un oğlunu kaybeden Aci ailesine kan parası teklif ettiği iddia edilmiş yurt dışına kaçıştan babanın da haberi olduğu öne sürülmüştü.

İstanbul Eyüpsultan'da lüks bir cip emniyet şeridinde dehşet saçtı! - Güncel haberler

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar