Ezgi Apartmanı davasında firarilerin avukatı Ersan Şen’den ailelere skandal soru

Ezgi Apartmanı davasında firarilerin avukatı Ersan Şen’den ailelere skandal soru
Türkiye’nin yüreğini yakan Kahramanmaraş depreminde yıkılan Ezgi Apartmanı davasında firarilerin avukatı Ersan Şen’in depremzede ailelere sorduğu soru pes dedirtti.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat depremlerinde 35 kişinin can verdiği Ezgi Apartmanı’nda oğlunu, gelinini ve torununu kaybeden Nurgül Göksu’nun firarilerin avukatı Erşan Şen hakkındaki açıklamaları dikkat çekti.

Depremde yıkılan 10 katlı Ezgi Apartmanı’nın enkazında 35 kişi hayatını kaybederken, sadece apartman görevlisi Mulla Kenger ve oğlu Mesut Kenger sağ olarak kurtulmayı başardı.

11.jpg

KOLONU KESİP DUVARI DELMİŞLER

Bilirkişi raporuna göre, binanın inşaatını üstlenen müteahhit ve tadilatı yapan Kervan Pastanesi, yıkımda asli kusurlu bulundu. Raporda pastanenin perde duvarında havalandırma için delikler açıldığı, servis asansörü için tabliyede statik ve mimari projede bulunmayan bir boşluk oluşturulduğu, zemin kat ile asma kat arasındaki kolonun kesildiği belirtildi.

33.jpg

Ezgi Apartmanı davasında firari pastanecilerin avukatlığını ise kamuoyunda tanınan isim Ersan Şen üstlendi.

22.jpg

SOSYAL MEDYA HESAPLARI ASKIYA ALINDI

Sevdiklerini kaybeden ve ilk günden bu yana sosyal medyadan sürekli sesini duyurmaya çalışan Nurgül Göksu’nun sosyal medya hesapları askıya alındı.

256612.jpg

12 Punto’dan Betül Begümhan Aydoğan’a konuşan Nurgül Göksu, mahkemedeki skandalları tek tek açıkladı.

Göksu, Şen’in ailelere “Kırmızı bültenin devlete maliyetini biliyor musunuz?” sorusunu yönelttiğini ve bu sorunun kendilerini nasıl yaraladığını açıkladı.

Resim

“KAMUOYU OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ”

Ersan Şen’in mahkemede aileleri hedef aldığını belirten Göksu’nun aktarımına göre Şen “Siz gazetecileri arkanıza alarak kamuoyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bu dosyayı sosyal medya algısıyla bu hale getirdiler. Nasıl bu iddianameyi kabul edersiniz” diyerek suçlamada bulundu.

TUTUKLANMAMA GÜVENCESİ İSTEDİ

Acılı anne, Ersan Şen'in 8 aydır firari olan Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Peker için tutuklanmama güvencesi istediğini de itiraf etti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar