Serenay Sarıkaya'yı çileden çıkartan soru! Böyle şeyler kaldı mı ya

Serenay Sarıkaya'yı çileden çıkartan soru! Böyle şeyler kaldı mı ya
Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açan Serenay Sarıkaya gala öncesi basın mensuplarıyla sohbet etti. Mert Demir Reklam Aşkı mı?" sorusu Sarıkaya’yı çileden çıkarttı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Mert Demir'le yaşadığı aşkla sık sık gündeme geliyor. Yeni dizisinin galasında ilişkisi hakkındaki sorulara cevap veren Sarıkaya’yı bir soru sinirlendirdi.

ijiu.jpg

“MERT’LE PLANIMIZ YOK”

Geçtiğimiz günlerde Milano'da tatil yapan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ilişkileri hakkında sürekli sorular soruluyordu. Önceki gün bir güzellik salonundan çıkan Sarıkaya, ilişkileriyle ilgili ilk kez konuştu. Oyuncu, "Mert Demir'le birlikteliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna "Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert'le planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim" şeklinde cevap vermişti.

tt.jpg

REKLAM AŞKIMI SORUSUNA BAKIN NE CEVAP VERDİ

Muhabirlerin "İlişkiniz hakkında özellikle reklam aşkı olduğu söyleniyor" demesi üzerine Sarıkaya, ilginç bir yanıt verdi.

"Ya böyle şeyler çok milattan önceye kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler gerçekten var mı? Bana çok komik ve inanması güç geliyor. Buna insanların inanması da çok tuhaf geliyor. Böyle bir şey gerçek hayatta yok ya! Ben öyle yaşamıyorum. Hiç yeri değil bunun için. Başka bir zaman daha özel bir yerde inşallah konuşuruz bunu" dedi.

y7.jpg

SERENAY SARIKAYA KİMDİR

Serenay Sarıkaya, Ümran Seyhan ve Mustafa Sarıkaya'nın kızları olarak dünyaya geldi. Antalya'da geçirdiği çocukluk dönemi, ailesinin ayrılığıyla İstanbul'a taşınmasıyla son buldu ve annesiyle birlikte burada yaşamaya başladı.

Oyunculuk tutkusunu keşfedince, ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti. Lise eğitimini Antalya'da tamamladıktan sonra, üniversite eğitimini yurt dışında düşündü gerçekleştiremedi. Modellik hayali kurarken, çocukluğunda voleybol, basketbol, tenis ve latin danslarıyla da ilgileniyordu. 15 yaşında Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'na katıldı ve jüri özel ödülünü alarak oyunculuk kariyerine adım attı.

SERENAY SARIKAYA KAÇ YAŞINDA

Serenay Sarıkaya'nın yaşını merak edenler için 1 Temmuz 1992'de doğduğunu ve şu anda 32 yaşında. Aslen Antalyalı olan Sarıkaya, gençlik yıllarını Antalya'da geçirdikten sonra İstanbul'a taşındı.

Oyuncunun özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. Ünlü isimlerle yaşadığı aşk ilişkileriyle dikkat çeken Sarıkaya, işletmeci Umut Evirgen ile olan ilişkisinin ardından iş insanları Haldun Demirhisar ve Muzaffer Yıldırım ile anılmıştı. Sarıkaya, son zamanlarda şarkıcı Mert Demir ile ilişkisiyle gündeme geldi. Sarıkaya'nın Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" isimli şarkısında back vokal yapmasıyla başlayan dedikodular, kısa sürede aşk ilişkileri olarak doğrulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar