Oscar Ödül Töreni’nde büyük skandal! Ünlü oyuncu sahneye çırılçıplak çıktı

Oscar Ödül Töreni’nde büyük skandal! Ünlü oyuncu sahneye çırılçıplak çıktı
96. Oscar Ödül Töreni, Los Angeles'taki Dolby Theatre'da gerçekleşti. Oscar Ödül Töreni'nde büyük skandal oyuncu ve güreşçi John Cena sahneye çırılçıplak çıktı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

SAHNEYE ÇIPLAK ÇIKTI

"En İyi Kostüm" ödülünü sunmak için sahneye çıkan oyuncu ve güreşçi John Cena, herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncu çırılçıplak bir şekilde sahneye çıktı.

fotoram-ngri-cover-jpg.webp

OPPENHEİMER GECEYE DAMGA VURDU

Oscar Töreni'nde büyük ödüller de sahiplerini buldu. Christopher Nolan'ın son filmi "Oppenheimer", 13 dalda aday gösterilerek geceye damgasını vurdu ve 7 ödül kazandı. Yorgos Lanthimos'un yönettiği "Poor Things" ise 11 dalda aday gösterilerek 4 ödülle evine döndü. "En İyi Film" ödülünü kazanan "Oppenheimer" büyük ilgi görürken, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü ise Cillian Murphy'e gitti, Oppenheimer'daki etkileyici performansıyla.

eafadwa.jpg

John Cena'nın sahneye çırılçıplak çıkması, Oscar Töreni'ne tarihe geçecek bir anı olarak geçti. Törenin ilerleyen bölümlerinde hızla giydirilmesi ve programın normal seyrine dönmesiyle birlikte, gece tekrar ödüllerin coşkulu kutlamalarına sahne oldu.

aisuoijkoasc.jpg

whatsapp-image-2024-03-11-at-04-97s8.jpg

whatsapp-image-2024-03-11-at-04-ujdq.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar