Ligue 1'de Monaco kaybetti PSG şampiyonluğunu ilan etti

Ligue 1'de Monaco kaybetti PSG şampiyonluğunu ilan etti
Fransa'nın 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) heyecan dorukta! Paris Saint-Germain (PSG), Monaco'nun Olimpik Lyon'a 3-2 yenilmesiyle ligdeki zaferini kutluyor.

Ligue 1'in 31. haftasında, Olimpik Lyon evinde Monaco'yu ağırladı. Maç, nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu. Alexandre Lacazette'nin 22. dakikadaki golüyle başlayan Lyon, hızlı bir şekilde öne geçti. Ardından, Said Benrahma'nın 26. dakikadaki golüyle farkı açtı. Monaco'nun çabaları ise Wissam Ben Yedder'in 1. dakika ve 60. dakikadaki golleriyle sonuçlandı. Ancak, Lyon'un Malick Fofana'nın 84. dakikadaki golüyle bulduğu skor, ev sahibi ekibi 3-2'lik galibiyete taşıdı.

Bu sonuçla birlikte, PSG'nin 70 puanla zirvede yer alması ve en yakın takipçisi Monaco'nun 58 puanda kalmasıyla PSG, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Paris Saint-Germain, üst üste 3. ve toplamda 12. şampiyonluğunu kazanarak zaferini taçlandırdı.

Olimpik Lyon, bu galibiyetle puanını 44'e yükseltirken, ligdeki konumunu 7. sıraya taşıdı. Monaco ise 58 puanla şampiyonluk yarışında ikinci sırada yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar