Zumba all-star yarışması renkli görüntülere sahne oldu

Zumba all-star yarışması renkli görüntülere sahne oldu
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde hizmete açılan Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri, renkli ve enerji dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Merkezefendi Belediyesi'nin organize ettiği Zumba All-Star Yarışması'nda, 15 farklı mahalleden gelen kadınlar, 20 takım halinde, 600 kişilik bir katılımla nefes kesen bir mücadeleye girişti.

17 Şubat Cumartesi günü Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri'nde Zumba kurslarına katılan kadınlar, performanslarını sergileme fırsatı buldu. Heyecanla beklenen yarışmada, katılımcılar iki şarkı eşliğinde birbirleriyle yarıştılar. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da bu coşkulu etkinliğe katılarak yarışmacılara destek verdi.

Başkan Doğan, etkinliğe ilişkin yaptığı konuşmada, "Burada gerçekleştirmiş olduğumuz Zumba All-Star yarışmasına hepiniz hoş geldiniz. Mahallelerimizde açtığımız Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizin kursiyerleri, çocuklar ve gençleri burada. Bizler bu merkezler ile hizmeti sizin ayağınıza getirmeye çalıştık. Açtığımız kurslarla, yaptığımız spor faaliyetleriyle kadınlarımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Göreve geldiğim günden itibaren her zaman kadınlarımızın elinden tutmaya gayret ettim. Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde ve açtığımız kreşlerde kadınların istihdamı artsın ve kadın çalışsın diye düşündük. Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri arasında tatlı bir rekabet var. Bizlerde sabırsızlıkla izleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Yarışmanın sonunda dereceye giren takımlara ödüller verildi. Birinciliği Adalet Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ve Şemikler Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, ikinciliği Merkezefendi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ve 1200 Evler Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, üçüncülüğü ise Akkonak Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ve Gümüşçay Kadın Çocuk Yaşam Merkezi elde etti. Yaklaşık 600 kadının katıldığı yarışmada dereceye girenler 3 kişilik jüri heyeti tarafından belirlendi ve madalyalar takdim edildi. Diğer katılımcılara da çeşitli hediyeler verildi.

Merkezefendi Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlik, kadınların sosyal hayata katılımlarını arttırma ve bir arada keyifli zaman geçirmelerini sağlama amacını taşıyor. Her yaştan ve her kesimden kadına hitap eden bu etkinlikler, toplumda dayanışma ve birlik duygularının güçlenmesine katkı sağlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar