Zonguldak'ta çırağına cinsel istismarda bulunan kuaför tutuklandı

Zonguldak'ta çırağına cinsel istismarda bulunan  kuaför tutuklandı
Zonguldak'ta kadın kuaförlüğü yapan Hasan E. yanında çıraklık yapan 14 yaşındaki kız çocuğuna istismar suçundan tutuklandı.

Zonguldak’ta kadın kuaförlüğü yapan Hasan E. (45), yanında çırak olarak eğitim gören 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar suçlamasıyla nedeniyile tutuklandı. Hasan E. ifadesinde kendisine iftira atıldığını öne sürdü.

Kadın kuaföründe çırak olarak çalışan kız çocuğu, işletmenin sahibi Hasan E.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğu ve kendisini zorlayan mesajlar attığını ailesine bildirdi.
Çocuğun ailesi , Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu. Pedagog eşliğinde çocuktan alınan ifadede ‘ustası’ Hasan E.’nin kendisine dokunduğunu ve öptüğünü, iş yerinde sıkıştırarak cinsel taleplerde bulunduğu bildirildi.
Savcının verdiği talimatla gözaltına alınan Hasan E., ifadesinde kendisine iftira atıldığını öne sürüp, suçlamayı reddetti. Kuaför Hasan E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ara eleman ihtiyacını gidermek için faaliyet gösteren Zonguldak Mesleki Eğitim Merkezi'nin, yaşanan bu olay nedeniyle Hasan E.’nin yanında beceri eğitimi alan diğer 2 çıraklık öğrencisinin de iş yeriyle olan sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar