Ziraat Bankası bütün müşterilerine şartsız 250 TL verecek

Ziraat Bankası bütün müşterilerine şartsız 250 TL verecek
Özel bankaların müşteri kapma yarışından geri kalmamak isteyen kamu bankaları, kampanyalarına güncelleme getirdi. Türkiye'de en çok müşteriye sahip Ziraat Bankası müşterisi olan herkese 250 TL verileceğini açıkladı.

Asgari ücret ve emekli maaşlarına yapılan yüzde 30''luk zammın ardından 2022 yılında yapılan kampanyaların rakamları da güncellenmeye başladı. Özel bankaların kesenin ağzını açmasıyla, ellerindeki müşterilerini başka bankalara kaptırmak istemeyen kamu bankaları 2023 yılına üst üste kampanya haberleriyle girdi. 

Türkiye''nin en çok müşteriye sahip bankası konumunda olan Ziraat Bankası, hiçbir şart ve koşul olmadan müşterilerine 250 TL vereceğini açıkladı. Yeni bir duyuru yapan Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden kampanya koşulları ve detaylarını paylaştı. Başvuran herkese 250 TL verecekler.

500 TL HARCAMAYA 50 LİRA HEDİYE GELECEK

Resmi sitesinden yaptığı duyuruda "Şubat ayına her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira!” kampanyasında, "Bankkart’ınız ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira verilecektir" ifadeleri kullanıldı.

Ziraat Bankası''nın puan sistemi olan Bankkart Liralar ile kozmetikten giyime, yiyecekten teknolojiye pek çok firmada alışveriş yapılabiliyor. 

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULACAK?

Kampanyanın şubat ayına özel olduğunu belirterek, 28 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olduğu belirtildi. Ziraat Bankası, kampanyasına Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya SUBAT250 yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanabilir.

ALIŞVERİŞ YAPMADAN ÖNCE BAŞVURMANIZ ŞART

Kampanyadan yararlanmak için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiği belirtilirken, kampanya süresince Bankkart’ları ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerinde tek seferde yapacakları her 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL, toplamda da 250 TL Bankkart Lira kazanabilecekleri kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar