Alemin Kralı'nın Mehveş'i son hâliyle herkesi kendisine hayran bıraktı!

Alemin Kralı'nın Mehveş'i son hâliyle herkesi kendisine hayran bıraktı!
Bir döneme damgasını vuran Alemin Kralı dizisiyle Mehveş karakterine hayat veren Zeynep Gülmez, şimdilerde 48 yaşında olan güzel oyuncunun son hâlini görenler “Yıllar sizi teğet geçmiş” yorumlarında bulunuldu. İşte Alemin Kralı Mehveş’in son hâli…

Oyunculuk kariyerine ‘Mahallenin Muhtarları’ dizisiyle adım atan Zeynep Gülmez, sayısız projede rol aldı. Alemin Kralı dizisiyle yıldızını parlatan oyuncu, son hâliyle adeta yıllara meydan okuyor.

 

Alemin Kralı dizisinde Aslan Kıral''ın Eşi Mehveş Kıral''a hayat veren Zeynep Gülmez’e, bazı sosyal medya kullanıcıları ''''Asla yaşlanmıyorsunuz'''' ve ''''Yıllar güzelliğinize güzellik katıyor'''' gibi yorumlarında bulunuldu.

 

ZEYNEP GÜLMEZ KİMDİR?

Bursa’da dünyaya gelen Zeynep Gülmez, Dokuz Eylül Üniversitesi''nde tiyatro eğitimi aldı. Bir süre Bursa Devlet Tiyatrosu''nda görev yapan yıldız, 1990''ların başında ekran karşısına çıktı. Çiçek Taksi, Ayrılsak da Beraberiz, Eyvah Kızım Büyüdü, Kınalı Kar, Selena, Akasya Durağı, Böyle Bitmesin, Maria ile Mustafa gibi pek çok dizide rol aldı.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar