Vahşi Güzel'i Natalia Oreiro'sunu "Yıllar teğet geçmiş"

Vahşi Güzel'i Natalia Oreiro'sunu "Yıllar teğet geçmiş"
Dünyada 80'den fazla ülkede yayınlanan Vahşi Güzel dizisinin başrol oyuncusu Natalia Oreiro, adeta yıllara kafa tutuyor. Bir süredir ekranlardan uzak yaşamayı tercih eden Oreiro, son hâliyle herkesi şaşırttı.

1990''ların sonunda izleyicilerle buluşan Vahşi Güzel dizisi, dünyada 80''den fazla ülkede yayınlanmış. Dizinin başrollerini Natalia Oreiro ve Facundo Arana paylaşıyordu. Şimdilerde 40 yaşında olan Oreiro, adeta yıllara kafa tutuyor. Uzun yıllar oyunculuk yapan Uruguaylı güzel, bir süredir kameralardan uzak bir hayat yaşıyordu. 

45 yaşında olan  Oreiro, son hâliyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Uruguaylı yıldızın paylaşımlarına beğeni yorumları yağdı. Sosyal medyada epey aktif olan Natalia Oreiro''yu görenler ''''Yıllar teğet geçmiş'''' demeden edemedi.

1977 yılında Uruguay''da doğan Natalia Oreiro, sanat kariyerinin ilk yıllarında pembe dizilerde rol aldı. Vahşi Güzel dizisiyle yıldızı parlayan ; Aşk Meleğim, Kayıp Çocukluk, Amanda O ve Botines gibi projelerde yer aldı.

İşte herkesi şaşkına çeviren Natalia Oreiro''nun, son hâli:

1 buçuk milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu son haliyle ''yok artık'' dedirtti. Natalia Oreiro''yu görenler ''''Zaman sizin için durmuş'''' ve ''''Hâlâ çok güzel'''' gibi övgü dolu yorumlarda bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar