Zeki Demirkubuz’dan Nuri Bilge Ceylan’a gözdağı! Tek kelime daha ederse

Zeki Demirkubuz’dan Nuri Bilge Ceylan’a gözdağı! Tek kelime daha ederse
Ünlü yönetmenler Nuri Bilge Ceylan ve Zeki Demirkubuz arasındaki gerilim daha da tırmanıyor.

Zeki Demirkubuz, Altın Portakal ödüllü yönetmen olarak HaberTürk'te Haluk Mertbey'in konuğu oldu ve Nuri Bilge Ceylan’a dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan'ın "Kış Uykusu" filmindeki öğretmen sahnesine yaptığı göndermeye cevap vererek, "Kış Uykusu'ndaki göndermeyi kabaca gördüm. B*k gibi sahneydi. Böyle bir şey olur mu ya? Çok korkunç bir sahnesiydi. Kusura bakmasınlar, daha iyi çeksin öyle şeyleri" ifadelerini kullandı.

as.jpg

Sunucu Mertbey, Demirkubuz'u üslubu nedeniyle ikaz etti.

ÜÇ MAYMUN’UN SENARYOSU ÇALINTI MI?

Ayrıca, çalıntı senaryo iddialarıyla ilgili olarak Demirkubuz, “Ülkenin, dünya çapındaki tek yönetmeninin bu durumlara düşmüş olması... 2008'de Kor filmine başladık. Üç Maymun'dan önceydi. 10 gün çektik, mekânlarla ilgili aksilikler oldu, bıraktık. Aradan yıllar geçti, 2014'te çekmeye karar verdim. Ben Kor için Kültür Bakanlığı'na başvurdum, destek çıkmadı. O gün kurulda bulunan çok iyi bir insan, Ayşe Böhürler, Kor'u okuyup, 'Bu Üç Maymun' demiş. Durumun acayipliğini düşünebiliyor musunuz? Ben bu olmasına rağmen bile sesimi çıkarmadım" dedi.

k.jpg

“TEK KELİME DAHA EDERSE…”

Bu çıkışlarına ek olarak Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan'la ilgili olarak, "Konuşmayacağım. Yalnız şu koşulla; susacak, dişini sıkacak, tek kelime etmeyecek. Ederse, YouTube kanalı açarım, her gün düzenli yayın yaparım. Konu bambaşka yerlere gider. Bu ülkenin en sevdiği şeylerden birisi unutmaktır. Yarın unutulur gider. İçinden biliyorum... Ona da katlanacak. Biraz düşüneceksin" şeklinde sert ifadeler kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar