Zafer Partisi'nde büyük deprem: Belden aşağı mevzular var dedi istifa etti

Zafer Partisi'nde büyük deprem: Belden aşağı mevzular var dedi istifa etti
Neslihan Irvana, Zafer Partisi Ankara İl Başkanlığı görevinden istifa etti. Irvana, yaptığı paylaşımlarda zahir zemberek sözler sarf etti.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Neslihan Irvana, Zafer Partisi Ankara İl Başkanlığı'ndan istifa etti. Neslihan Irvana, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, partiye olan inancının kaybolduğunu aktardı.

Irvana yaptığı paylaşımlarda şu ifadeler yer verdi:

"BELDEN AŞAĞI MEVZU VAR AMA TERBİYEM ELVERMİYOR"

“Belki beni suçlayanlar vardır. Bilinsin diye yazacağım çünkü insanlar acımasız ne yaşadın, sorgulamadan yargılıyorlar. 3 yılda sanırım 1.750.000 TL partiye harcadım. Kira çaycı maaşı bayrak org masrafları vs. Bu kadar parasını geçtim 1200 günümün öğlen 13- akşam 19 arası parti İçin çalışarak harcadım. Bir sistem oturttum ama partiye 1 damacana su almayan @SeyitYucel06, @LutfuSahsuvar ve @cezmi_polat gibi laf üreten adamlar kadar kıymetli olamadım .

Ve bu üçlü laf üretip iş üretmeyenlere hoca sahip çıktı. O yüzden tüm inancımın kaybolmasına sebep Ümit Özdağ'dır. Patiye bir gram faydası olmayan adamlara, benim gibi hem para hem emek harcayan insanlara yeğledi. O yüzden bu işin de fos olduğunu anladım. Emin olun siyasi olup da lağım çukurunda olmayan yok.

Bizim parti ile ilgili belden aşağıda mevzu var ama terbiyem elvermiyor."

rvana-paylasim-1.png

rvana-paylasim-2.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar