Zafer Partisi saat verdi: Kılıçdaroğlu ve Özdağ'dan ortak basın toplantısı

Zafer Partisi saat verdi: Kılıçdaroğlu ve Özdağ'dan ortak basın toplantısı
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın görüşmesinin ardından Zafer Partisi'nden flaş bir açıklama geldi. Buna göre yarın saat 11.00'de iki isim ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Selahattin Demirel / Günboyu

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesinde siyasetteki hareketlilik sürüyor. Kısa süre önce Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ bir araya gelmişti, görüşme sonrası yeni bir gelişme yaşandı.

Zafer Partisi, konu hakkında Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak yarın saat 11.00'de iki liderin ortak basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

Zafer Partisi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ, yarın (24 Mayıs Çarşamba) saat 11.00’de Zafer Partisi Genel Merkezi'nde ortak basın toplantısı düzenleyecektir."

zd.png

ÜMİT ÖZDAĞ DA DUYURDU

Zafer Partisi'nin açıklamasının paylaşılması sırasında parti genel başkanı Ümit Özdağ'dan da bir paylaşım yapıldı.

Özdağ, paylaşımında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde bir araya geleceklerini duyurarak şu ifadeleri kullandı:

"Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde bir araya gelerek, mutabakat metni üzerinde çalıştık. Yarın saat 11.00'de Zafer Partisi Genel Merkezi'nde düzenleyeceğimiz ortak basın toplantısında detayları Büyük Türk Milleti ile paylaşacağız."

3.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar