Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'tan Ümit Özdağ'a 'cehennemin kapısı' yanıtı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'tan Ümit Özdağ'a 'cehennemin kapısı' yanıtı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Biz cehennemin kapılarını kapatmaya hala çalışıyoruz" sözlerine ilişkin katıldığı televizyon programında açıklama yaptı.

Oktay, CNN Türk'te Özel Röportaj programında gündeme dair soruları yanıtladı.

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile ilkeler bazında görüşüldüğünü ve Oğan'ın da bu çerçevede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıkladığını belirten Oktay, "Orada Ata İttifakı çerçevesindeydi. Sonrasında Ata İttifakı'nın kendi içerisinde farklı bileşenlerinin, yine farklı görüşleri olabilir. Dolayısıyla burada Sayın Oğan gerekli açıklamayı yapmıştır. Sayın Özdağ'ın farklı görüşmeleri olabilir. Bu gelişmeleri de takip ediyoruz." diye konuştu.

"SAYIN ÖZDAĞ'IN BU DEĞERLENDİRMELERİ YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, "Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisini temsil etmemekte ve bağlamamaktadır" ile "Biz Sinan Bey ile yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık. Biz cehennemin kapılarını kapatmaya hala çalışıyoruz" sözleri anımsatılan Oktay, şunları söyledi:

"Ümit Özdağ'ın sözlerini, yorumunu biz yapacak durumda değiliz. Yani ona baktığımızda cehennem kapıları olayı Sayın Özdağ'ın özellikle bizim taban bazında baktığımızda, çok net örtüştüğümüz alan terörle mücadeledir. Zannediyorum olsa olsa terörle mücadele konusundaki, terördür cehennem kapıları. Kapanacak kapılar terörün kapılarıdır. Cumhurbaşkanı'mız liderliğinde biz o kapıları zaten sonuna kadar kapattık ve bu kapıların açılmaması çerçevesinde mücadelemizi veriyoruz. Bu çerçevede zannediyorum tabana da biz bunu çok rahat anlatıyor olabileceğiz. Sayın Özdağ'ın da bu çerçevede değerlendirmelerini yapabileceğini, yapacağını düşünüyorum. Biz oradaki detaylara o kadar takılmaktan ziyade, cumhurbaşkanı adayı, cumhurbaşkanlığı için yarışta kimlerin olduğu bellidir. Sayın Oğan da gerekli açıklamaları yapmıştır ve biz sadece Sayın Oğan boyutunu da değil, yine tabana, tüm 86 milyona aslında kendimizi anlatıyoruz. Orada da yine herkese, her bir ferde kendimizi anlatacağız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar