Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrası açıklama

Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrası açıklama
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir araya geldi. Özdağ, görüşme sonrasında bir açıklama yaptı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ bir araya geldi.

Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'a desteğini duyurmasından sonra yaşanan görüşme sonrasında Ümit Özdağ sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NA ŞARTLARI İÇEREN METİN SUNULDU

Özdağ, mutabakatı Kılıçdaroğlu’na sunduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde kurulan Zafer Partisi'nin Genel Başkanı olarak, kuruluş ilkelerini koruma (Anayasa 1-4 Md. Ve 66 Md.) ve terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması, 13 milyon sığınmacının geri dönmesinin sağlanması ile ilgili şartları içeren, Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma gayesiyle oluşturduğumuz mutabakat metnini, iş birliği esasları çerçevesinde CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na sundum.

Millet ittifakı paydaşlarının onayını alması gerektiğini ifade etti. Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek.
Büyük Türk Milleti’ne arz ederim."

zd.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar