Yusuf Güney’den deprem bölgesinden sert tepki: Şerefsizlik yapmayın

Yusuf Güney’den deprem bölgesinden sert tepki: Şerefsizlik yapmayın
Kahramanmaraş 6 Şubat’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremle sallanmıştı. Türkiye’nin 10 ilinde büyük hasarlara neden olan depremde ünlü şarkıcı Yusuf Güney deprem bölgesi Hatay’a gitti. Twitter hesabından deprem bölgesindeki eksiklikleri dile getiren Güney, “Devleti Kötüleme “diye mesaj atan trollerin kurbanı oldu.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşene depremin olduğu bölgeye Yusuf Güney de gitti. Sosyal medya hesabından deprem bölgesindeki eksiklikleri söyleyen ünlü şarkıcı “Devleti Kötüleme “ diye mesaj atan trollerin kurbanı oldu. Twitter hesabından açıklama yapan Güney kendisine Devleti kötüleme diye mesaj atanlara sert tepki verdi.

Deprem bölgesindeki eksikleri dile getiren Yusuf Güney, “ Yok devleti kötülüyormuşsun yok bilmem ne diye bu şekilde şeyler yapmayın! Lafı nerenizden anlıyorsunuz görmüyorum. Bu şekilde can kurtarılmaz ,bu şekilde insan kurtarılmaz ne jenaratör var ne bir şey var. Buraya jenaretör lazım buraya buraya dinleme ekipmanı lazım ışıklandırma lazım benim derdim bu. Farkındayım ülkenin her yerinde manzaralar böyle, her yerde sıkıntı var herkesin elinden gelenin fazlasını yaptığını söylüyorum zaten. Burası karanlığa bastıktan sonra kimse burada çalışamayacak. Üç yüz bin kişilik bir şehir burası birkaç ekip buraya gelsin dedim benim derdim bu” ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar